Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dosud stoprocentních týmů přestřílel Slovan domácí Hradiště


Branky


0

Šlágrem 4. kola plzeňského městského přeboru byl určitě sobotní souboj dvou dosud neporažených týmů, domácího Hradiště a plzeňského Slovanu. Divácky atraktivní utkání okořenilo hned sedm gólů a z vítězství 4:3 se radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan začal lépe, ale domácí dvougólové manko vymazali

Tornáda řešila před prvním domácím utkáním v sezóně problémy s brankáři. Z různých důvodů nemohli nastoupit hned tři a čtvrtý, Zdeněk Minařík, byl k zápasu nominován jako rozhodčí. Mezi tyče se tak musel postavit univerzál Martin Valeček, jenž v barvách Hradiště vyzkoušel už všechny posty.

 

Domácí začali utkání aktivněji a hned v jeho úvodu se dostal do velké šance Kočí, který v souboji tváří v tvář nevyzrál na mladíka v bráně Slovanu Feiferlíka. V 7. minutě tak udeřilo na druhé straně. Hosté zaútočili po křídle a přízemní přihrávku do šestnáctky uklidil do sítě Michal Ráb. Hráče Slovanu vedoucí zásah povzbudil a ve 20. minutě se tak prosadili podruhé. Na pas za obranu si naběhl Josef Reischig, jenž chladnokrevně přehodil vybíhajícího Valečka – 0:2.

 

Tornáda musela za nepříznivého stavu hru více otevřít a to se jim vyplatilo. Ve 27. minutě tak získal díky důraznému napadání míč Jan Bihary a sám před Feiferlíkem se nemýlil. O pět minut později už bylo vyrovnáno. Nahrávku Pikharta pustil spoluhráč k rozběhnutému Patrikovi Kočímu, který postupoval sám na bránu a nedal gólmanovi žádnou šanci. Do přestávky byli o něco aktivnější hostující spojaři, ale na skóre 2:2 se už nic neměnilo.

Spojaře nasměrovaly k výhře dvě proměněné penalty

Také v úvodu druhé půle si domácí připravili slibnou šanci a krátce po jejím neproměnění inkasovali. Ve 48. minutě totiž Ženíšek fauloval ve vlastní šestnáctce a kapitán Slovanu Lukáš Mareška se z penaltového puntíku nemýlil. Hosty návrat do vedení uklidnil a v dalším průběhu zápasu soupeře téměř k ničemu nepouštěli. Deset minut před koncem pak byla proti Hradišti nařízena další penalta, byť se domácí na svého kmenového hráče v roli rozhodčího, Zdeňka Minaříka, hodně zlobili.

 

Míč si na značku pokutového kopu postavil opět Lukáš Mareška, tentokrát zvolil opačný směr a deset minut před koncem to bylo už 2:4. Domácí zbraně nesložili a v 83. minutě se dočkali kontaktního zásahu. Centr z přímého kopu přizvedl hlavou za záda Feiferlíka Karel Dendis. Do většího závěrečného tlaku se však už fotbalisté Hradiště nedostali a v zajímavém utkání tak Slovanu podlehli 3:4.

 

Fotbalisté Slovanu Plzeň se tedy i po 4. kole udrželi mezi trojicí týmů, které ještě neztratily ani bod. Příště navíc hostí vedoucí Smíchov. To Hradiště si v premiéře před domácím publikem připsalo první ztrátu v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vladimír Holý (vedoucí mužstva): „Zápas jsme prohráli o gól, což je opravdu velká škoda. Mač byl vyrovnaný, hosté byli důraznější a své šance dokázali dotáhnout. My se zejména ve druhé půli nedostali prakticky k ničemu kloudnému. Další zápas hrajeme v neděli na Rapidu a na velkém hřišti si zase zahrajeme fotbal. Nicméně bez důrazu to nepůjde ani tam.“

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Byl to docela pěkný, kvalitní zápas. Měli tam nějakou akci pro děti, takže přišlo i celkem dost lidí. Nás hodně podržel brankář Feiferlík a pochválil bych také Lukáše Marešku, který ve druhém poločase bezpečně proměnil obě penalty. Za týden hrajeme doma s prvním Smíchovem, a pokud ten zápas zvládneme, tak bychom za sebou měli ideální start do sezóny.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Valeček [-] - M. Beránek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] (69. J. Rucký [-] ) , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , V. Pikhart [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (58. O. Houdek [-] ) , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-] (86. M. Laštovka [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Ráb [-] , J. Reischig [-] (80. V. Rak [-] ) , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] , D. Šenigl [-] (46. M. Koranda [-] ) , P. Bouřil [-] , M. Cigler [-] (75. M. Sartorius [-] ) , J. Nosek [-] , M. Janoušek [-] , M. Makkai [-]

ŽK: 17. M. Furár .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - VOLF Karel (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.