T. Knapp 19.
T. Knapp 31.
T. Knapp 41. (p.)
A. Zikmund 89.
4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov zabral, výhru nad Unionem režíroval kanonýr Knapp


Branky


19. T. Knapp , 31. T. Knapp , 41. T. Knapp (p.) , 89. A. Zikmund - 13. J. Jindra
0

Fotbalisté Smíchova za sebou měli dvě porážky, které otřásly jejich sebevědomím i pozicí v horní části tabulky. Proti Unionu ale ukázali, že se snad jednalo jen o chvilkové zaváhání. V utkání sice inkasovali jako první, ale nakonec se i díky hattricku Tomáše Knappa vrátili na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Jindry odpověděl hattrickem Knapp

Fotbalisté Smíchova nastupovaly po porážkách s Košutkou B a v Liticích do zápasu s jednoznačným cílem – protrhnout sérii porážek a předvést divákům dobrý fotbal. Union řešil již tradičně problémy se sestavou, hostům totiž scházelo hned několik hráčů základního kádru.

 

Domácí sice měli od začátku zápasu jasnou převahu, ale přesto se jako první radovali hráči Unionu. Ve 13. minutě se v pokutovém území dostal k míči Jan Jindra. Jeho první střelu sice obrana soupeře zblokovala, ovšem Jindra si našel balón znovu, zbavil se obránce a otevřel skóre. To však Smíchov jen ještě více rozdráždilo a řádit začal hlavně nejlepší střelec soutěže Tomáš Knapp. Ten o šest minut později vyrovnal a po půlhodině hry už domácí po jeho dalším zásahu dokonce vedli. Ve 41. minutě pak přišla penalta a k ní se samozřejmě nemohl postavit nikdo jiný než Tomáš Knapp – 3:1.

Zlepšená hra Unionu kontaktní gól nepřinesla, domácí v závěru pečetili svou výhru

Do druhého poločasu hosté vstoupili přeci jen aktivněji. To bylo způsobeno i tím, že Smíchovští si byli vědomi dvougólového náskoku a už se nikam moc nehnali. Unionu navíc pomohla i střídání, Chlumecký s Kotrčem hostující hru určitě oživili. Vrcholem snahy Unionistů byly dvě nastřelené tyče. Kontaktní gól ale nepřišel a v 89. minutě naopak zpečetil skóre zápasu na konečných 4:1 Alexandr Zikmund.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Martin Trázník (vedoucí mužstva): „Znovu jsme museli nastoupit bez řady hráčů základní sestavy a bylo to bohužel znát. Smíchov měl v prvním poločase převahu, po přestávce a po vystřídání jsme začali trochu hrát, dali jsme dvě tyčky a měli pár dalších šancí, ale nic jsme neproměnili a zřejmě po zásluze prohráli.“



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , M. Sedláček [-] (52. F. Baštář [-] ) , P. Konopík [-] , P. Sedláček [-] (68. M. Kuráž [-] ) , A. Bušek [-] (54. L. Rout [-] ) , A. Zikmund [-] , K. Fajfrlík [-] (76. J. Řehák [-] ) , J. Ostrolucký [-] , J. Sulek [-] , P. Ouda [-] (65. R. Tyll [-] )

TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - M. Vinický [-] (52. D. Chlumecký [-] ) , K. Knaf [-] , P. Šimana [-] , M. Haase [-] - A. Hořánek [-] , P. Kutný [-] , F. Linhart [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] (57. K. Kotrč [-] ) , D. Kalaš [-]

ŽK: 43. T. Knapp .
Hráči zápasu: T. Knapp - J. Jindra .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - REISINGER Lukáš (N), KUČERA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.