3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herákové vystříleli tři body


Branky


71. J. Herák , 75. R. Herák , 80. R. Herák
0

Do Všerub zavítala v rámci třetího kola okresního přeboru Dolní Bělá. Domácí se díky vydařenému závěru  stali prvními, kdo hostujícímu Sokolu sebral body. O branky se podělili Jakub a Rudolf Herákové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Dolní Bělé vyšel vstup do soutěže. Na domácím hřišti porazila Bezvěrov (2:1) i Blatnici (1:0). Domácí Všeruby chtěli navázat na vydařený výjezd do Ledců, kde vyhráli 4:1. A před domácím publikem také odčinit porážku z prvního kola, kdy schytali od Úněšova pět branek. V první půli se stav neměnil. Hlavní rozhodčí Petr Kříž pak ani jednou nemusel aktéry zápasu napomínat žlutou kartou.

Desetiminutová smršť znamenala tři body pro Všeruby

Bezbrankový stav utkání vydržel do 71. minuty. To se prosadil domácí kapitán Jakub Herák - 1:0. Hostující Sokol odpovědět nedokázal, naopak Všerubští rozhodující úder zasadili. V 75. a 80. minutě se mezi střelce zapsal druhý z Heráků v domácím dresu Rudolf - 3:0. Dvěma góly stanovil konečný výsledek zápasu. Za zmínku stojí také to, že hlavní rozhodčí Kříž nemusel během zápasu vytáhnout žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Bělá
David Koudela: Ve Všerubech jsme odvedli bojovný výkon, ale nedostali jsme se do vážnější příležitosti, domácí měli celý zápas více ze hry a zasloužně berou tři body.



Sestavy


SK Všeruby
J. Hyrát [-] - J. Vrba [-] , R. Přerov [-] , D. Majer [-] , S. Pašek [-] , M. Löwy [-] , M. Oulík [-] , V. Tyr [-] , P. Mach [-] (77. D. Tureček [-] ) , R. Herák [-] , J. Herák [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - L. Pešička [-] , J. Koudela [-] - L. Kolář [-] , P. Kaprál [-] , T. Bušek [-] , D. Koudela [-] - L. Matoušík [-] , D. Popp [-] , M. Dobrý [-] (45. M. Michal [-] ) , M. Kraus [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ZEMAN Jaroslav (N), BERNÁŠEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.