3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kaznějova smazala dvoubrankové manko


Branky


0

V rámci třetího kola zajižděly Ledce na půdu rezervy Bohemie Kaznějov. Ledce v prvních dvou kolech nedokázaly zvítězit, v Kaznějově jim tentokrát k tomu nestačil ani dvoubrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Bohemie zaskočena hosty

Před utkáním byl v tabulce dvoubodový rozdíl mezi týmy. Domácí rezerva chtěla  kvalitním výkonem dát zapomenout na devítigólový výprask, který ji uštědřila úněšovská Slavia. Hosté také neměli povedené předcházející utkání. Na domácím hřišti podlehli Všerubskému SK 1:4. V první půli se více dařilo hostům. V 15. minutě je poslal do vedení David Štefánek - 0:1. Po necelé půlhodině se jim povedlo přidat další branku. Střelcem byl Ondřej Tupý - 0:2. Pro vývoj utkání bylo klíčové snížení, které necelé dvě minuty po Tupého gólu zařídil Martin Polívka - 1:2. 

Polívka zařídil vyrovnání

V druhé půli se hostům nepovedlo udržet vedení. V 73. minutě Polívka svoji druhou brankou v zápase vyrovnal skóre - 2:2. Další branka už nepadla, a tak o vítězi musel rozhodnout penaltový rozstřel. Bod navíc získali domácí, kteří měli v dlouhém rozstřelu pevnější nervy a vyhráli ho 11:10.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
P. Holeček [-] - M. Polívka [-] , J. Vondráček [-] , V. Vašíček [-] , D. Pojer [-] , M. Brejník [-] (46. L. Baloun [-] ) , J. Beránek [-] , M. Fait [-] (61. M. Vavřička [-] ) , J. Kiss [-] , J. Valenta [-] , M. Vejvoda [-]

FK Ledce
L. Ulč [-] - J. Mareš [-] (77. J. Kalous [-] ) , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , T. Havránek [-] , D. Baetrau [-] (46. P. Jírový [-] ) , A. Pašek [-] , J. Nový [-] , P. Novohradský [-] , L. Kraček [-] (75. P. Toptej [-] ) , V. Kabát [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - BUCHTELÍK Lukáš (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.