0:6
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšovský kanár pro Dolní Bělou


Branky


8. D. Randa , 23. D. Randa , 58. M. Mižár , 70. Š. Toráč , 73. E. Eger , 80. E. Eger
0

Randa s Erikem Egerem se dvěma brankami podepsali pod jasnou výhru Úněšova, který si bez problému poradil s Dolní Bělou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápise o zápase je chyba, čtvrtý gól nevstřelil Toráč, nýbrž Lakó. Prosíme kluby, aby si dávaly na správnost zápisů pozor!

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Obránce Lukáš Pešička: "Hosté byli lepší a snadno vyhráli. My se jako již po několikáté sešli pouze v jedenácti lidech a většinu zápasu jsme se bránili. V druhém poločase pak některým začaly docházet síly a dělali jsme spoustu chyb. Navíc, když už jsme se dostali k zakončení, vše šlo mimo bránu, takže hostující gólman u nás slušně promrzl."




Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - D. Kalous [-] , D. Domabyl [-] , D. Koudela [-] , L. Kolář [-] , L. Matoušík [-] , D. Popp [-] , M. Nigrini [-] , L. Pešička [-] , L. Pešička [-] , T. Bušek [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - T. Janda [-] , Z. Hlous [-] - D. Randa [-] , Š. Toráč [-] , M. Lakó [-] , J. Šebek [-] (67. F. Kovařík [-] ) , M. Meszáros [-] , M. Mižár [-] - P. Eger [-] , E. Eger [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: WALTER Ladislav - KOUDELA Jiří (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.