3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov doma přivítal Černošín, utkání skončilo remízou


Branky


1. P. Hobza , 24. V. Pešek - 36. D. Bláha , 68. V. Turek
0

Hostující Černošín chtěl v utkání s Částkovem brát tři body a navázat tak na vydařený výsledek z posledního utkání v derby se Stříbrem. Částkov ovšem udržel v druhém poločase remízu a po penaltách nakonec z tohoto utkání bral dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částkov skóroval již v první minutě, poločas přinesl dohromady tři branky

Skvělý start do utkání měl domácí Částkov, po střele z dálky neudržel hostující Kozelka míč a dorážející domácí fotbalista Pavel Hobza měl jednoduchou úlohu. 1:0. Druhý gól opět přidal domácí celek, po závaru v obraně se nejlépe zorientoval Václav Pešek a zvýšil už na 2:0 pro domácí. Černošínské fotbalisty to ovšem příliš nepoložilo, snažili se s utkáním něco udělat a snížit. Ujala se ovšem až střela z 36. minutě, kdy krásnou střelou snížil na 2:1 Dominik Bláha. Nutno ovšem podotknout, že ze hry měly v první polovině více hosté, kteří ovšem své stoprocentní šance nedokázali proměnit.   

V druhé půli skóroval jen hostující kapitán, utkání muselo do penalt

V druhém poločasu se hostující mužstvo snažilo jít pro vyrovnání, ovšem domácí celek převážně zdržoval hru a tak bylo pro Černošín velice obtížné se jakkoliv k brance dostat. Hostující celek se ale přeci jen dočkal, když černošínský stoper Klepsa udělal sólo přes půlku hřiště a nahrál před vápnostál Vladimír Turek, který tak prolomil svoji střeleckou smůlu a krásnou střelou k tyči srovnal na 2:2. Domácím očividně remíza s Černošínem stačila, netlačila se do žádných šancí, ani Černošín se ovšem už nedokázal chytnout a vstřelit tak rozhodující gól. Po devadesáti minutách bylo skóre tedy 2:2 a na řadu přišly penalty.

Penalty patřily domácím, Černošín si tak odváží z Částkova pouze bod

V penaltovém rozstřelu se ukázali hlavně hráči Částkova, kteří dokázali z pěti penalt všech pět proměnit, poté, co Černošín jednu z penalt neproměnil, zůstal rozhodující bod v Částkově. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Milan Maczko: Dokázali jsme dát rychlý gól, poté už soupeř měl převahu, kdy si vytvářeli šance, v kterých nás podržel skvělými zákroky brankář Landrgott.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Jeli jsme do Částkova s cílem za každou cenu vyhrát a navázat na dobrý výsledek z minulého týdnu proti Stříbru. Což se nám nedařilo od první minuty, kdy jsme dostali rychlý gól. Ke konci utkání už jsme se nedokázali prosadit.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - P. Kaše [-] , P. Jakubec [-] , M. Krýsl [-] , V. Pešek [-] , J. Boček [-] , L. Morgenstein [-] , D. Burda [-] (46. L. Lebeda [-] ) , P. Hobza [-] (65. M. Špaček [-] ) , T. Kopecký [-] (60. M. Leskovianský [-] ) , J. Říha [-]

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - J. Kubovský [-] (75. P. Černý [-] ) , K. Skoumal [-] (80. M. Kundrát [-] ) , T. Klepsa [-] , T. Petrovič [-] - V. Turek [-] , T. Vondraš [-] , J. Šedivý [-] (65. M. Červený [-] ) , R. Drozda [-] - J. Solový [-] (37. J. Slivoně [-] ) , D. Bláha [-]

ŽK: 22. P. Jakubec , 60. J. Landrgott , 68. J. Boček , 89. V. Pešek . ČK: 91. M. Krýsl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Uhlíř Jan - ĎUGEL Pavol, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.