2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd doma porazil i Černošín, po podzimu tak zůstává druhý


Branky


65. J. Fabo , 84. L. Pikl st. - 57. R. Drozda
0

Černošín přijel do Chodského Újezdu s vidinou možného zisku bodů, navíc terén v Horní Jadruži nebyl takový, aby na něm mohli domácí dobře kombinovat. Domácí ovšem dokázali utkání nakonec otočit ve svůj prospěch a získat tak další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pár šancí, gól ovšem žádný

Do utkání vstoupily oba týmy opatrně, terén naznačoval, že bude velký problém hrát kombinační fotbal, což přihrávalo do karet hlavně hostujícímu celku, protože domácí celek nemohl tolik hrát po zemi. V šancích se převážně objevovalo domácí mužstvo, jehož pokusy ale končily převážně na tyči, nebo úplně mimo bránu. Šance si vytvořilo i Černošínské mužstvo, kdy přímý kop Vladimíra Turka skončil na břevně. O chvíli po později po naražení Radka Drozdy pálil opět Turek, jeho střelu ovšem vytáhl skvělým zákrokem brankář domácího celku. První poločas tak v Horní Jadruži skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Hosté se ujali vedení, domácí ovšem dvěmi góly utkání otočili ve svůj prospěch

Začátek druhého poločasu byl opatrnější, pouze do 57. minuty, kdy se lišácky trefil Radek Drozda po tom, co se trefil přímo z rohu. A poslal tak hostující celek do vedení 0:1. Domácí celek se snažil s utkáním něco udělat, zatlačil na hosty, z čehož pramenil vyrovnávací gól. V 65. minutě po podklouznutí předstopera hostí se nemýlil Juraj Fabo a srovnal na 1:1. Když v 84. minutě využil po kolmé přihrávce zaváhání hostů podruhé Ladislav Pikl a zvýšil tak na konečných 2:1, nic více se již nestalo. Do konce utkání se nehrál příliš pohledný fotbal a domácí tak získali další tři body, které je po polovině soutěže drží na druhém místě za suverénním Lomem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Chtěli jsme udržet alespoň remízu, což se nám nakonec nepovedlo.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - L. Pikl st. [-] , M. Founě [-] , M. Trejbal [-] , J. Fabo [-] , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , T. Sykal [-] (15. L. Founě [-] ) , J. Zivčák [-] , L. Pikl ml. [-] , T. Trejbal [-]

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - M. Červený [-] , L. Melich [-] , T. Klepsa [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , V. Turek [-] , J. Slivoně [-] (62. Z. Géczy [-] ) , T. Vondraš [-] , R. Drozda [-] - D. Bláha [-]

ŽK: 10. T. Trejbal , 75. M. Founě - 38. D. Bláha , 88. T. Klepsa .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: Friedenberger Karel - OPAVA František (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.