Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov se k ostatním nepřiblížil, prohrál i na Přimdě


Branky


0

Přimda se před utkáním s Částkovem držela v horní části tabulky, další tři body jim pomohly se udržet s těmi nejlepšími, po podzimu tak končí na šestém místě. Naopak Částkov se potácí na úplném spodku tabulky a na předposlední Stříbro ztrácí již šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jeden gól, Částkov po poločase vedl

V posledním podzimním zápase nepřálo hráčům hlavně počasí, tudíž kombinace v první polovině utkání nebyla příliš přesná. První poločas toho tak tolik nepřinesl, za zmínku stojí jen jediná branková situace ze 37. minuty, kdy se dokázal prosadit hostující Lumír Morgenstein a určil tak poločasové skóre 0:1.

Druhá půle byla na góly bohatší, Přimda otočila utkání ve svůj prospěch

Vstup do druhé půle byl svižnější, hlavně domácí začali protějšek přehrávat. V 57. minutě se domácí celek dočkal zaslouženého vyrovnání, když se dokázal prosadit David Ferninandy. 1:1. V 68. minutě už bylo na Přimdě ještě veseleji, to se k zahrání penaltového kopu postavil Miroslav Vokroj a bezpečně proměnil 2:1. Částkov ovšem zbraně nesložil a povedlo se mu hned o pět minut později srovnat. Míč za záda domácího brankáře uklidil Jaroslav Boček a bylo srovnáno. 2:2. Zdálo se, že utkání by mohlo i remízovým stavem skončit, tedy alespoň do doby, než se v 85. minutě dokázal krásným způsobem prosadit domácí Patrik Dvořák. A když v 88. minutě dokázal na konečných 4:2 upravit An Duy Nguyen bylo po zápase. Domácí celek tak na svém hřišti dokázal získat další důležité tři body a zůstává tak v horní polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov
Milan Maczko: Byl to boj do posledních minut. V první půli měl soupeř více příležitosti ale nedokázal je dotáhnout ke vstřelenígólů. My jsme měli prilezitost kterou jsme proměnili. V druhé půli na nás soupeř vlitl a šance proměnil, ke konci, kdy to vypadalo, že utkání skončí remízou, jsme inkasovaly.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - O. Malý [-] , D. Nguyen [-] , T. Le [-] , M. Žurek [-] (46. D. Ferdinandy [-] ) , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , J. Kotrc [-] (74. J. Kůst [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Sopko [-]

TJ Hraničář Částkov
P. Haník [-] - J. Říha [-] (26. J. Heinzl [-] ) , M. Špelina [-] , P. Kaše [-] , L. Lebeda [-] , V. Pešek [-] , J. Boček [-] , L. Morgenstein [-] , D. Burda [-] , P. Hobza [-] , T. Kopecký [-]

ŽK: 84. J. Kůst - 37. P. Hobza , 58. V. Pešek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Karel - VOKROJ Miloslav (N), NEKOLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.