Staré Sedliště začalo svou misi ve III. třídě úspěchem, stále je stoprocentní


1

Hosté si vypracovali pětigólový náskok, domácí finiš už na majiteli tří bodů nic nezměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již ve 12. minutě otevřel skóre a také svojí spanilou jízdu za hattrickem Martin Pažountka. Další gól přidal po faulu na Petra Fojtíčka z penalty a hned na začátku druhého poločasu ve 46. minutě dovršil hattrick krásnou kličkou gólmanovi a doražením míče do prázdné brány. Sedlišti vycházela kombinace a presing, který znervózňoval obranu domácích. Dopustili se několika chyb a právě třetí gól kapitána ze Sedliště byl po krátké nahrávce obránce z Újezda gólmanovi, kterou Martin zachytil a chybu nekompromisně potrestal.

 

Další gól přidal krásnou střelou na zadní tyč Jan Niměřický. Poslední ránu pro domácí tým přidal Petr Fojtíček v 62. dorážkou z první z hranice šestnáctky. Sedlišťským pak rychle došly síly a Dlouhý Újezd převzal iniciativu. v 65.minutě se trefil Petr Földeši a v 71. minutě se trefil Luboš Pernglan. 

 

Zápas ale už nebyl tak dramatický díky 5 brankovému náskoku z prvních 60 minut zápasu, a tak Sedliště mohlo slavit tři body a osamocení se na první příčce v tabulce. Jako jediní totiž ještě neztratili ani bod.

 

AUTOR: Petr Fojtíček



Ohlasy k zápasu



TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: "Nelehký úkol čeká každý tým, který sestoupí do nižší třídy. Tým často své soupeře podceňuje a naopak soupeři se na něj o to lépe připravují. Tým ze Starého Sedliště si tento fakt plně uvědomuje a také tomu přizpůsobuje tréninky, což se projevuje i při samotných zápasech. Tentokrát tým loni sestoupiv, musel čelit hráčům z Dlouhého Újezda B posílené o pár hráčů z A-týmu. Na skvěle připraveném hřišti v Dlouhém Újezdě se hrál rychlý kombinační fotbal pod taktovkou Starého Sedliště."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kroupa Jiří - BUČAN Ondřej (N), ROŽUMBERG Ota (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2017 17:33
Hráč, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Staré Sedliště | Plzeňský | Tachov
Oprava - Luboš Perglaun.