Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné vedlo po poločase o tři góly, v závěru se přesto zapotilo


Branky


0

O poločasové přestávce máloco nasvědčovalo tomu, že by zápas mohl znovu dostat dramatický ráz. Domácí Hostinné totiž vedlo 3:0. Fotbalisté Týniště se ale nevzdávali a i v početním oslabení sahali alespoň po remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se výrazně lépe vydařil Tatranu. Domácím se podařily už první minuty zápasu. Ve čtvrté minutě Hostinné založilo rychlou akci. U jejího zrodu stál Roman Polák, který posléze předal míč rozběhnutému Tomáši Maličkému. Ten obešel týnišťské obránci, aby svoji akci zakončil gólovou přihrávkou na Martina Jakoubka, který otevřel skóre utkání.

Poté se sice do šancí dostalo i Týniště, domácí s přispěním gólmana Josefa Horáka odolali bez inkasování. Střelu domácího Tomáše Maličkého v dalším průběhu zastavila tyč branky Karla Baťhy. Další góly si Hostinné schovalo až na závěr poločasu. Hosté tak první půli zakončili stejným způsobem, jakým ji započali.

Ve dvaatřicáté minutě Josef Marek usměrnil do sítě centrovaný balon Tomáše Maličkého. O dalších sedm minut později už Hostinné vedlo o tři góly. Vojtěch Valášek zavezl míč do vápna soupeře a zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Martina Jakoubka.

Ve druhé půli se Týniště snažilo co nejdříve vstřelit snižující branku a tomuto cíli přizpůsobilo svoji hru. Hosté se usadili na polovině soupeře a tlačili se do útoku. V devětapadesáté minutě využil nepozornosti ve středu obrany Martin Horák, který pronikl do vápna a korigoval na 3:1.

Zhruba o čtvrthodiny později se ale domácí vzali tříbrankový náskok zpět. Jiří Slavík vyslal do samostatného úniku Vojtěcha Valáška, který svůj postup zakončil přesnou střelou k tyči. Ani za stavu 4:1 se ale hosté nevzdávali a o dvě minuty poději díky trefě Radka Mládka snížili na 4:2.

V osmdesáté minutě se do dalšího brejku dostával domácí Pavel Šmucer, jeho postup ale pouze za cenu faulu zastavil Martin Horák. Střelec první branky hostů viděl červenou kartu a Týniště se dostalo do početní nevýhody.

 

I v oslabení Týniště ještě více zdramatizovalo zápas – v osmdesáté deváté minutě se prosadil neobsazený Radek Mládek. Počtvrté už ale domácí neinkasovali, těsný výsledek udrželi i v dvouminutovém nastavení, po kterém se mohli radovat z výhry 4:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli lepší my, když jsme konečně dokázali proměnit vypracované šance. Po změně stran jsme nepochopitelně přestali hrát a soupeř udělal z jasného zápasu drama. Pro diváky atraktivní zápas, pro lavičky ovšem infarktový. K úrovni zápasu přispěla také kvalitním výkonem trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Maličký [-] (77. L. Horák [-] ) , V. Vladeka [-] (55. M. Brož [-] ) , D. Kracík [-] (72. P. Šmucer [-] ) , V. Valášek [-] , J. Marek [-] , M. Jakoubek [-] (59. J. Slavík [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , L. Kracík [-] , Z. Pištora [-] (80. V. Purkert [-] )

SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - M. Winkler [-] (74. J. Winkler [-] ) , M. Horák [-] (46. J. Huňák [-] ) , M. Horák [-] , T. Repák [-] - M. Novák [-] (69. Š. Ráček [-] ) , A. Tomášek [-] , R. Mládek [-] , J. Šreibr [-] , J. Forejtek [-] - T. Voda [-] (83. P. Bartoš [-] ) -

ŽK: 49. R. Mládek . ČK: 80. M. Horák .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Janeček Štěpán - PÁLKA Martin, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.