Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec těžil z dobrého vstupu do obou poločasů a Trutnov porazil vysoko 6:2


Branky


2. G. Bendig , 17. G. Bendig , 54. M. Jindra , 56. M. Neppl , 83. T. Matějka , 86. M. Neppl - 33. T. Groer , 66. T. Groer
0

Fotbalistům Nového Hradce se v začátku obou poločasů podařilo vstřelit dvě branky. Trutnov tak musel neustále dotahovat, což domácím vyhovovalo pro vsítění dalších gólů a potvrzení vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec vstoupil do zápasu tou správnou nohou a už ve druhé minutě se ujal vedení, když se prosadil Gejza Bendig. Rychlé inkasování hosty otřáslo, čehož domácí využili znovu v sedmnácté minutě. I pod druhou branku se střelecky podepsal Gejza Bendig.

Nabyté dvougólové vedení domácí tým uspokojilo a do hry se začali více dostávat Trutnovští. Hostům se tak ještě před koncem prvního poločasu podařilo srovnat, a to díky trefě Tomáše Groera. Trutnov se i ve zbytku poločasu snažil o svižnou kombinační hru, většinu akcí se ale Novému Hradci dařilo zastavovat ještě před hranicí vápna.

Vstup do druhého poločasu se domácím povedl podobně jako v první části. V padesáté čtvrté minutě využil vlažného nástupu hostů Miroslav Jindra. Na něj už o dvě minuty později navázal Michal Neppl a Nový Hradec se rázem dostal do relativně pohodlného vedení 4:1.

Ani za takového stavu se hosté nemínili vzdávat. Trutnov se snažil navázat na kombinační hru ze závěru první půle a v šedesáté šesté minutě se dočkal odměny. Korigující branku na 4:2 vstřelil dvougólový Tomáš Groer.

Nový Hradec ale dramata v posledních minutách zápasu nepřipustil a dalšími dvěma góly definitivně potvrdil své vítězství. V osmdesáté třetí minutě se prosadil Tomáš Matějka. Tři minuty poté se podruhé v zápase trefil i střídající Michal Neppl.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: Do utkání jsme vstoupili aktivně a brzy se ujali vedení 2:0. Bohužel nás tento stav ukolébal a přišel zasloužený trest v podobě snížení. Ve druhé půli jsme se opět vrátili k výkonu z úvodu utkání, díky čemuž jsme vstřelili další branky. Nutno podotknout, že Trutnov se po celé utkání snažil hrát kombinačně, čímž přispěl ke kvalitě dnešního zápasu. Vyzdvihl bych výkon Míry Jindry, který konečně našel klid, což se odrazilo na jeho hře.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - G. Bendig [-] , T. Matějka [-] , M. Páter [-] , F. Linder [-] (75. O. Vik [-] ) , L. Jarotek [-] , M. Jindra [-] , J. Jindra [-] (80. L. Matějka [-] ) , J. Kašpar [-] (34. M. Neppl [-] ) , J. Kolínek [-] , M. Kotouček [-]

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - M. Liška [-] , J. Handlíř [-] , P. Matějka [-] , M. Vyhnánek [-] - V. Kuhn [-] , P. Ficner [-] , O. Šimůnek [-] , T. Groer [-] - D. Vošanovič [-] (72. M. Kalhous [-] ) , Š. Landa [-] -

ŽK: 75. G. Bendig - 50. D. Vošanovič , 65. J. Handlíř , 78. M. Kalhous , 80. P. Ficner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidlen Patrik - VYDRA Jan, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.