4:2
(0:2)
17. T. Matějka (p.)
36. T. Matějka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná smazala dvoubrankové manko a porazila Nový Hradec


Branky


50. B. Hradecký , 61. B. Hradecký (p.) , 73. P. Kiss , 83. M. Jákl - 17. T. Matějka (p.) , 36. T. Matějka (p.)
0

Fotbalisté Bílé Třemešné prohrávali po prvním poločase už o dva góly, ani to je však nepoložilo. V úvodní čtvrthodině druhé půle se domácím podařilo srovnat a ve zbývajícím čase ještě dalšími dvěma góly rozhodli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílá Třemešná nevstoupila do zápasu špatně. V úvodu utkání si domácí vytvořili nadějnou příležitost, tu však neproměnili. Nakonec se jako první radovali hosté. Ti díky důrazu a tahu na bránu v sedmnácté minutě vybojovali pokutový kop, kterého se ujal Tomáš Matějka. Kapitán Nového Hradce nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. Matějka navíc dostal další příležitost v šestatřicáté minutě, kdy hosté získali další penaltovou příležitost. Ani napodruhé se Tomáš Matějka nemýlil.

Druhý poločas měl podobný průběh, akorát v opačném gardu. V prvních minutách druhé půle hosté pohrdli slibnou šancí a následně se začali prosazovat domácí. I Bílá Třemešná ve svém týmu objevila potenciálního dvougólového střelce.

Střídající Břetislav Hradecký už dvě minuty po svém příchodu na hřiště vstřelil kontaktní branku. Tentýž hráč si o jedenáct minut později na svá bedra naložil exekuci pokutového kopu, kterou provedl bez zaváhání.

Rychlé vyrovnání domácí tým nabudilo k ještě aktivnější hře. Bílá Třemešná tak přebrala otěže zápasu a v sedmdesáté třetí minutě dokonala obrat, když se prosadil Petr Kiss. Své vedení domácí pojistili o deset minut později, kdy gólmana Jana Sedláčka překonal Martin Jákl. Bílá Třemešná tak zvítězila nad Novým Hradcem 4:2.


 



Ohlasy k zápasu



FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: Dokud se nám nezranil Michal Kotouček, utkání se vyvíjelo dle našich představ. Bohužel od tohoto momentu naše defenzivní činnost připomínala špatnou grotesku. V padesáté minutě jsme zahodili možnost odskočit na rozdíl tří branek a v ten moment se zlomil celý zápas. Nutno podotknout, že utkání příliš fotbalové krásy nepobralo a víc než kopaná bylo k vidění velké množství osobních soubojů, ve kterých dominovali domácí. Utkání se dá prohrát i z lavičky, jelikož za toho stavu byl zápas prokoučován.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - J. Pátý [-] , R. Hendrych [-] , D. Kubelka [-] , D. Žaba [-] (48. B. Hradecký [-] ) , J. Hažer [-] , J. Schneider [-] (66. M. Jákl [-] ) , M. Pátý [-] , T. Krkonoška [-] (86. A. Forman [-] ) , J. Kubelka [-] , P. Kiss [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - T. Matějka [-] , G. Bendig [-] , L. Matějka [-] (46. J. Bendig [-] ) , M. Neppl [-] , J. Kolínek [-] , M. Páter [-] , F. Linder [-] , L. Jarotek [-] , J. Ležík [-] , M. Kotouček [-] (34. O. Vik [-] )

ŽK: 80. M. Jákl , 89. J. Hažer - 45. L. Jarotek , 60. T. Matějka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlaváč Martin - BEČVÁŘ Lubomír, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.