Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška se ve druhém poločase rozjela a Týništi nastřílela šest gólů


Branky


0

První půle byla herně poměrně vyrovnaná, góly však střílela pouze Dobruška, která se prosadila dvakrát. Na začátku druhého poločasu hosté přidali další góly, které definitivně rozhodly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty utkání se nesly ve vyrovnaném duchu a nenaznačovaly výraznou dominanci Dobrušky. Týniště drželo se svým soupeřem krok, a to i přes to, že se Dobruška dostala už v šesté minutě díky trefě Pavla Krahulce do vedení.

I za nepříznivého stavu bylo Týniště Dobrušce vyrovnaným soupeřem. Obě mužstva se dostávala do náznaků šancí, na další gól se ale muselo čekat až do závěru poločasu. Byla to nakonec znovu průbojnější Dobruška, kdo se radoval ze vstřelené branky. V osmatřicáté minutě poslal hosty do dvougólového vedení Marcel Hájek.

Brzy po zahájení druhého poločasu Dobruška dokázala proměnit ve svůj prospěch rozhodující moment zápasu. V jednapadesáté minutě se o třetí trefu svého týmu postaral útočník Jiří Kořínek. Právě třetí inkasovaný gól, jako by definitivně zlomil odpor Týniště.

Od té doby Dobruška dominovala zápasu a držela jeho osud pevně ve svých rukách. Ve třiašedesáté minutě se tak podruhé v zápase prosadil Marcel Hájek. Čtvrthodiny před koncem se navíc Týniště dostalo do oslabení, když gólman Jakub Hlaváč vyběhl mimo své pokutové území a za cenu červené karty zastavil únik hostů.

 

Nabídnutou přesilovou hru hosté využili ke vstřelení dalších dvou branek. V osmdesáté druhé minutě se prosadil Jakub Mikušík, na konečných 6:0 dával o čtyři minuty později Roman Čopík. 



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - M. Horák [-] (46. P. Bartoš [-] ) , T. Repák [-] - M. Novák [-] (46. M. Matoušek [-] ) , A. Tomášek [-] , J. Huňák [-] , J. Forejtek [-] (70. M. Winkler [-] ) , J. Šreibr [-] , R. Mládek [-] - T. Voda [-] (76. K. Baťha [-] ) - J. Fidra [-] (87. J. Hladík [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , J. Kořínek [-] , M. Hájek [-] (72. J. Hubáček [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] , R. Čopík [-] , R. Dědeček [-] (70. L. Gerža [-] ) , P. Hrabar [-] (55. V. Malý [-] ) , M. Majer [-] (75. L. Vrátný [-] )

ŽK: 10. M. Horák , 41. J. Fidra - 16. M. Majer , 23. J. Mikušík , 35. M. Valášek , 45. P. Hrabar . ČK: 75. J. Hlaváč .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - PRŮCHA Petr, LEŽÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.