1:2
(1:0)
52. T. Langr
55. L. Baláš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostelec vybojoval po obratu v Určicích tři body


Branky


13. J. Frehar - 52. T. Langr , 55. L. Baláš (p.)
0

V sobotu 19. srpna od 16.30 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 3. kola 1 A třídy mezi Určicemi a mužstvem FC Kostelec na Hané. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná partie, ani jedno z mužstev si nedokázalo vytvořit vyloženou brankovou šanci, s jedinou výjimkou. Ve 13. minutě se po trestném kopu dostal k odraženému míči Fréhar a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. 

 

Vstup do druhého poločasu se pro domácí proměnil v malou sportovní tragédii. V 50. minutě si ještě brankář Hýbl dokázal se střelou Langra poradit, chvíli na to však po střele stejného hráče z bezprostřední blízkosti již kapituloval - 1:1.

 

V 55. minutě nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop proti Určicím za faul ve velkém vápně. Míč si na značku pokutového kopu postavil kapitán hostujícího mužstva Baláš a rozvlnil podruhé síť za zády Hýbla - 1:2.

 

V dalším průběhu hry měli míč na kopačkách častěji domácí hráči, ale houževnaté obraně Kostelce se dařilo bez větších problémů odolávat. Snad s jedinou výjimkou, kdy Menšík z trestného kopu z úctihodné vzdálenosti vystrašil gólmana Vítka, ale míč skončil těsně nad břevnem. Kostelec si tak z Určic odvezl všechny tři body.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál 



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - M. Mohelník [-] , R. Paul [-] , V. Krajíček [-] (71. P. Vajdík [-] ) , P. Halouzka [-] , M. Šnajdr [-] , F. Plajner [-] , T. Menšík [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ FC Kostelec na Hané
J. Vítek [-] - A. Móri [-] , J. Vinklárek [-] , I. Grepl [-] , M. Klimeš [-] , M. Lužný [-] (57. B. Bošek [-] ) , D. Hruban [-] (25. M. Žídek [-] ) , T. Langr [-] , O. Chytil [-] , L. Baláš [-] (80. O. Navrátil [-] ) , M. Synek [-]

ŽK: 55. T. Hýbl - 22. T. Langr , 62. O. Chytil , 83. M. Klimeš .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Drápal Petr - MOTAL Radek, PERUTKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.