3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

14.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechovice si poradily s Určicemi


Branky


0

V neděli  5. listopadu ve 14. hodin vstoupily jedenáctky Čechovic a Určic utkáním 14. kola 1. A třídy do odvetných zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním měření sil Čechovice v Určicích vyhrály 3:1 a bodovat na plno chtěly i nyní. V prvním poločase také měly míč častěji na kopačkách, vytvořily si celou řadu šancí a dvě z nich dokázaly zakončit gólově. V 15. minutě poslal centr z pozice pravého křídla Koláček na ideálně postaveného kapitána Haluzu a domácí vedli 1:0. Po půlhodině hry přidal ze skrumáže v malém vápně střelou pod břevno druhou branku Walter. O jediné vážnější ohrožení domácí branky v první půli se postaral v 35. minutě P. Halouzka, který se podél levé pomezní lajny probil na dostřel branky, jenže gólman Polák si s jeho pokusem poradil.

 

Úvod druhého poločasu patřil Určicím. Ve 49. minutě po rohové kopu skončila Slezákova hlavička na tyči, od které se míč odrazil do branky – 2:1. Vstřelený kontaktní gól Určice povzbudil k ještě větší aktivitě. Jenže jejich snahu o vyrovnání definitivně  pohřbila hrubá chyba či nedorozumění ve velkém vápně v 62. minutě, kdy se nastřelený míč odrazil od Kolečkáře a zamířil do sítě. Ve zbývajícím čase si již domácí hráči vedení dokázali uhlídat.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
J. Polák [-] - M. Hatle [-] , T. Novák [-] , J. Veselý [-] , T. Lakomý [-] , T. Zatloukal [-] , R. Muzikant [-] (66. Š. Hanák [-] ) , J. Walter [-] , F. Kolečkář [-] , P. Haluza [-] (79. A. Pospíšil [-] ) , L. Koláček [-]

TJ Sokol Určice
P. Števula [-] - S. Hejduk [-] , O. Halouzka [-] , J. Hanzelka [-] (39. R. Paul [-] ) , P. Halouzka [-] , J. Dračka [-] , T. Menšík [-] (39. M. Šnajdr [-] ) , M. Mohelník [-] (75. M. Bureš [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

ŽK: 40. T. Lakomý .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - JÍLEK Petr, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.