Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Wollner hrdinou Hlavnice


Branky


0

Hlavnice brzy vedla o dvě branky, ale Opavě se podařilo do přestávky vyrovnat, a po ní dokonce jít i do vedení. Hlavnice ale měla skvělý finiš a dvěma góly v samém závěru vydolovala tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škrobánek zlikvidoval dvoubrankovou ztrátu

Zápas diváky určitě nenudil, protože nabídl dva obraty ve skóre a nakonec odcházeli spokojenější domácí fandové. Úvod střetnutí patřil domácí letce. V úvodu zahodili tutovky Stanislav Lebeda s Davidem Ochranlou. Hlavnice šla do vedení v 19. minutě, když se úspěšným exekutorem pokutového kopu stal brankář Lukáš Kirschner – 1:0. Penalta byla nařízená za faul v pokutovém území. Ve 31. minutě svůj nájezd proměnil domácí Petr Wolf a Hlavnice vedla o dvě branky – 2:0. Ve 39. minutě však napřáhl z dálky opavský Rostislav Škrobánek, jehož skákavá střela skončila v bráně – 2:1. O minutu později přímák Filipa Mužíka vyrazil domácí brankář Lukáš Kirschner na kopačky Rostislava Škrobánka, který srovnal – 2:2. Opava mohla jít ještě do vedení, ale Kevin Postřimovský zahodil svůj nájezd. 

Opava šla sice do vedení, ale Hlavnice otočila

V úvodu druhého poločasu dominovala na hřišti Opava. Obrat v utkání pak dovršila v 70. minutě, když přihrávku Jakuba Herrmanna využil osamocený David Kříž a pohodlně skŕoval – 2:3. Opava pak mohla rozhodnout Kevinem Postřimovským a Lukášem Mařádkem, ale ani jeden svou příležitost v branku nepřetavil. Hlavnice se však nevzdala a nadále bojovala. V 83. minutě doklepl do sítě balon David Ochrana a skóre opět bylo vyrovnáno – 3:3. Rozuzlení utkání přišlo v poslední minutě, když zahrávala Opava roh. Míč se dostal k domácímu brankáři Lukáši Kirschnerovi, který jej poslal na Jana Wollnera, jenž přeloboval opavského gólmana Petra Arendáše – 4:3. V samém závěru mohl ještě vyrovnat Lukáš Mařádek, ale z pěti metrů napálil míč pouze do noh brankáře Lukáše Kirschnera.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Z mého pohledu to byla šťastná výhra. Zápas byl jak na houpačce, my jsme vedli, pak vedl soupeř, abychom na konci zápas otočili ve svůj prospěch. Dle mého soudu by remíza zápasu slušela více.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Jsem zklamaný hlavně z naší produktivity. Nabídli jsme soupeři dvoubrankové vedení. Pak jsme zápas otočili, za což musím kluky pochválit. Ale závěr nám vůbec nevyšel, protože domácí rozhodli poté, co jsme zahrávali rohový kop, a míč se dostal k jejich hráči, který z brejku rozhodl. Ještě jsme mohli v nastavení vyrovnat, ale produktivita byla z naší strany mizerná.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - J. Wollner [-] , S. Lebeda [-] , D. Ochrana [-] , D. Haas [-] , L. Lodňánek [-] (56. P. Kalus [-] ) , P. Wolf [-] (81. P. Jaksch [-] ) , P. Martinček [-] , Z. Vrána [-] (90. D. Lukáš [-] ) , P. Elbl [-] , D. Hendrych [-]

FK Slavia Opava
P. Arendáš [-] - J. Tůma [-] , L. Mařádek [-] , D. Maisel [-] , D. Kříž [-] , J. Kretek [-] , J. Herrmann [-] , K. Postřimovský [-] , T. Matějek [-] , R. Škrobánek [-] (75. A. Kreisl [-] ) , F. Mužík [-]

ŽK: 39. D. Hendrych , 86. D. Ochrana , 87. Z. Vrána - 19. D. Kříž .
Hráči zápasu: D. Ochrana - D. Maisel , R. Škrobánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - JAKUBEC Josef, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.