M. Hanák 90. (p.)
1:1
(0:0)
62. T. Kukol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice vyrovnaly v poslední minutě z penalty


Branky


90. M. Hanák (p.) - 62. T. Kukol
0

Hlavnice se ujala vedení dvacet pět minut před koncem. To však ztratila v poslední minutě, když Životice proměnily pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha Hlavnice branku nepřinesla

Netradičně v sobotu odpoledne, kvůli Karmašové slavnosti, přivítaly Dolní Životice na svém hřišti Hlavnici. První dějství se odehrávalo za mírné převahy hostující letky z Hlavnice. Do největší brankové příležitostí hostů se v prvním dějství dostal David Liška, který při samostatném úniku pálil mimo tři tyče domácí klece. V dalších případech ohrožovala Hlavnice Životicemi střelami z dálky, které ale Ondřeji Pasterňákovi, Davidu Liškovi a jeho jmenovci Ochranovi zlikvidoval brankář Matěj Válek. Za Životice byl nejvíc nebezpečný Jiří Tengler, který dvakrát našel v nadějných pozicích René Ondřeje, ale ten míč do sítě nedopravil. Na konci poločasu se hostům zranil jejich brankář Lukáš Kirschner, a do branky musel místo něj jít Petr Martinček, který se vedl mezi tyčemi velmi dobře. 

Životice vyrovnaly penaltou v závěru zápasu

Úvodu druhé půle patřil Hlavnici, která se dostávala do pološancí. Skóre otevřela hostující družina v 62. minutě, když doklépával standardní situaci do prázdné branky Tomáš Kukol - 0:1. Po vstřelení branky se začaly Životice tlačit do útoku a vytvořily si i šance. Nebezpečná byla střela Miroslava Hanáka, se kterou si poradil hostující strážce svatyně. Počínal si i velmi jistě při centrech do pokutového území, které poctivě sbíral. Dobře postavenou branku měl při střelách Jiřího Tenglera a Filipa Elbla, které skončily na břevně. Vyrovnání se dočkaly Životice v poslední minutě, když byl na kraji pokutového území faulován Vít Palyza a Miroslav Hanák zajistil svému týmu z penalty první bod v sezóně - 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Určitě jsme v zápase nebyli horším týmem, a podle mě je bod zasloužený. Chybí nám bohužel lehkost, strašně se nadřeme na vstřelení branky, a bohužel visí na nás deka.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Dostali jsme góla v poslední minutě, podle mě to faul nebyl, a když tak byl mimo naši šestnáctku. Přijeli jsme bez pěti hráčů základní sestavy, a navíc se nám ještě zranil v průběhu hry náš brankář. V první půli jsme byli lepší, pak i ve druhé úvodní čtvrthodinu do té doby, co jsme vsítili branku. Pak převzaly taktovku Životice, které byly tlačeny rozhodčím.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , J. Javorek [-] (55. V. Palyza [-] ) , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , R. Ondřej [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] (43. P. Jaksch [-] ) - T. Kukol [-] , P. Rychta [-] , T. Liška [-] , O. Pasterňák [-] (71. D. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] , D. Haas [-] , P. Elbl [-] , P. Martinček [-] , L. Lodňánek [-] (80. J. Lukáš [-] ) , D. Ochrana [-]

ŽK: 61. P. Dušek , 86. M. Pumr - 31. T. Liška , 60. D. Ochrana , 90. D. Liška .
Hráči zápasu: J. Tengler - P. Martinček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - RUČKA Jakub, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.