0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 10:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce rozhodli o výhře Stěbořic dvojčata Fiedlerové


Branky


0

Stěbořice dokázaly po výměnně trenéra podruhé za sebou zvítězit. V Dolních Životicích vyhrály o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělní dohrávce přivítaly ve svůj tradiční čas Dolní Životice Stěbořice. Hrálo se bojovné utkání na velmi těžkém terénu, kde o něco navrch měla hostující letka. V jejich úvodních šancích zaváhali Vojtěch Graca s Michalem Josefusem. Životice na druhé straně nedokázaly po závaru v pokutovém území dopravit balon ani načtyřikrát míč za záda hostujícího brankáře Jakuba Loserta. U této příležitostli byli Vít Palyza a Filip Elbl. Stěbořice se ujaly vedení ve 33. minutě, když se na hranici pokutového území dostal k míči Jakub Fiedler a přesnou ranou ho uklidil k tyči – 0:1. Do konce poločasu se už nic vážnějšího nestalo a do kabin se odcházelo za těsného vedení Stěbořic. 

 

Druhá půle už moc fotbalové krásy nenabídla, když se hra převážně přelévala od jednoho vápna ke druhému. Místo fotbalu se spíše bojovalo o střed pole. Životice kolem hodiny hry propásly možnost k vyrovnání, když střelu Petra Duška vyrazil stěbořický gólman Jakub Losert na roh. Klid do hostujících řad vnesl v 72. minutě Martin Fiedler, jehož tečovaný přímák skončil až v síti životické brány – 0:2. Navíc byl v 79. minutě vyloučen po druhé žluté kartě domácí Miroslav Hanák, což vzalo poslední zbytky naděje Životic na zdramatizování výsledku. Stěbořice si připsaly druhou výhru v řadě, zatímco Životice třetí vítězný korálek nenavlékly. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Podle mě byli hosté o chloupek lepším týmem, ale prohry o dvě branky je pro nás příliš krutá.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Hrálo se na těžkém terénu, ale byli jsme o kousíček lepší. Po dvou šancích jsme se ujali vedení. Druhý poločas byl boj mezi šestnáctkami, a my přidali šťastně druhou trefu.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , A. Vícha [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] (80. M. Essler [-] ) , M. Elbl [-] (46. L. Štrbík [-] ) , O. Jasník [-] , L. Vícha [-] , M. Pumr [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Jamnický [-] (46. D. Burda [-] ) , V. Graca [-] (67. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , M. Josefus [-] , M. Otipka [-]

ŽK: 38. M. Hanák , 80. J. Továrek , 84. V. Palyza . ČK: 79. M. Hanák .
Hráči zápasu: M. Hanák - R. Kokošek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.