B. Cojg 33.
1:7
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hněvošice završily pokažený podzim debaklem s Vřesinou


Branky


33. B. Cojg - 10. P. Boček , 16. V. Kasan , 35. P. Boček , 55. P. Boček , 58. V. Kocian , 80. P. Boček , 84. J. Hymon (p.)
0

Poslední zápas tohoto kalendářného roku zcela jasně opanovala Vřesina, která uštědřila domácím pořádný výprask. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice se s podzimní části sezóny rozloučily doma v dohrávaném střetnutí pěkným výpraskem, který jim uštědřila Vřesina. Hněvošickou demolici načala Vřesina po deseti minutách, když přihrávku Martina Boháče zasunul do prázdné kasy Petr Boček – 0:1. Za šest minut zakončil akci po ose Miroslav Koval, Petr Boček a Vojtěch Kasan posledně jmenovaný přesnou střelou do sítě – 0:2. Hněvošice zápas na chvilku zdramatizovaly ve 33. minutě, když Grancerovu přihrávku přetavil v gólový lob Bartosz Cojg – 1:2. Opověď Vřesiny byla okamžitá, když Filip Rončka vysunul Petra Bočka a ten opět dokázal, že má zabijácký instinkt – 1:3. Závěr poločasu patřil opticky Hněvošicím, ale jejich snaha se rozbíjela před hostujícím vápnem. 

 

 

Ve druhé části přidali hosté další čtyři branky. Deset minut po pauze našel Vítězslav Čech milimetrově Petra Bočka, který placírkou poslal míč k tyči – 1:4. V 58. minutě vypálil z hranice šestnáctky Vojtěch Kocián a balon z jeho kopačky se zastavil až v hněvošické bráně – 1:5. Průběh zápasu zůstával stejný i po vyloučení vřesinského Vojtěcha Kasana. Deset minut před závěrečným hvizdem dokončil své střelecké galapředstavení Petr Boček výstavní střelou do šibenice – 1:6. Sedmý hřebíček do hněvošické rakve zatloukl narozeninový oslavenec Jakub Hymon, který proměnil pokutový kop, jenž byl nařízen po faulu na Martina Boháče – 1:7. Poslední čtyři minuty se síly na hřišti vyrovnaly, když jeden z hněvošických hráčů kvůli zranění odstoupil. Hněvošice po prohře zůstaly na posledním místě tabulky. Vřesina se vyšvihla na čtvrté místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Z třiceti hráčů, které mám k dispozici se mi s bídou sešlo jen jedenáct, protože hodně se na to vykašlalo. Klukům co nastoupili bych chtěl poděkovat, za to, že se statečně bránili. Ostatní, pokud chtějí zachránit okres v Hněvošicích, by se měli nad sebou zamyslet.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Vyhráli jsme zcela zaslouženě, jelikož jsme soupeře jasně přehrávali. Děkuji všem fanouškům, že nás podporovali v uplynulé podzimní části sezóny a těšíme se na návštěvu v té jarní. Dále by jsem chtěl poděkovat všem hráčům za předvedenou hru a dneska večer uzavřeme podzim!!!!



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
P. Šafarčík [-] - R. Buchta [-] - P. Kvita [-] , J. Harazim [-] , D. Grancer [-] , M. Kotzián [-] , P. Ševior [-] , Z. Vrána [-] , J. Stříbný [-] , P. Cojg [-] , B. Cojg [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Koval [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , F. Rončka [-] (67. J. Hymon [-] ) , P. Boček [-] (79. D. Buhla [-] ) , R. Chvěja [-] (7. V. Kasan [-] ) , M. Boháč [-] (86. J. Vitásek [-] ) , P. Kolár [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 3. D. Grancer , 33. R. Buchta , 44. J. Stříbný - 36. V. Kocian , 44. M. Boháč . ČK: 63. V. Kasan .
Hráči zápasu: P. Boček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - KANIA Jaroslav, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.