Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá vyhrála po třiatřiceti soutěžních zápasech


Branky


18. M. Papšík , 23. M. Papšík , 36. D. David , 41. D. David , 89. J. Richter (p.) - 2. V. Urban , 6. M. Nowický
0

Služovice sice měly nástup jako hrom a po šesti minutách vedly o dvě branky, ale Bělé se podařilo pěti góly vysledek obrátit a po dlouhé době si připsat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou gólových úderech Služovic, Bělá otáčí skóre čtyřmi góly

Bělá přivítala v neděli odpoledne na svém pažitu Služovice. Hosté měli impozantní vstup do utkání, když už po šesti minutách vedli o dvě branky. Už ve 3. minutě napřáhl z dálky Martin Kremser, brankář Vojtěch Krištof míč vyrazil přímo na hlavu Václava Urbana, jenž ho dopravil za jeho záda - 0:1. V 6. minutě udělal domácí brankář chybu, balonu se zmocnil Václav Urban, jenž nahrál před prázdnou branu Michalu Nowickému a ten poslal hosty do dvoubrankového vedení - 0:2. Domácí se však nesložili, začali hrát důrazněji a do přestávky se jim podařilo skóre obrátit. V 18. minutě zavelel k obratu jako správný kapitán Martin Papšík, který zužitkoval centr ze strany - 1:2. O pět minut později si Martin Papšík postavil volný přímý kop a poslal ho ukázkově do šibenice služovické klece - 2:2. O obrat ve skóre se zapřičinil v 36. minutě Daniel David, který se prosadil po autovém vhazování svého spoluhráče - 3:2. Pět minut před odchodem do kabin zahrávali domácí standardní situaci a míč dopravil do sítě opět Daniel David - 4:2.

Služovice tlačí, ale pojistku přidává v závěru Bělá

Ve druhém dějství byly Služovice lepším týmem. Domácí se spíše soustředili na obranu a rychlé kontry. Hned po přestávce zahrává Piotr Skaliňski volný přímý kop, brankář Vojtěch Krištof ho chytá. Z následné akce ještě hostující Matěj Číp orazítkoval hlavičkou tyč domácí svatyně. V 56. minutě střílel hostující Jiří Gletník jen doprostřed branky. Po dlouhém autu o chvíli později pálil služovický Václav Urban nad bránu. Stejně se vedlo čtvrthodinu před koncem Davidu Vitáskovi. V poslední minutě byl v hostujícím vápně faulován Daniel David a úspěšným exekutorem penalty se stal Jiří Richter - 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
názor diváka: Hosté nám dali dva rychlé góly po našich chybách. Do přestávky jsme ale skóre otočili čtyřmi góly. Ve druhé části byli hosté lepší a přitlačili nás, hrozili z dlouhých autů, nastřelili tyčku. My pak výhru jistily v závěru z penalty.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Dali jsme dva rychlé laciné góly, ale pak na nás domácí vlítli, přitvrdili a dali nám čtyři branky. Do druhého poločasu jsme udělali tři změny, byli jsme lepší, ale vstřelit gól bylo nad naše možnosti.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - J. Boček [-] , H. Gvoždík [-] , P. Vybrančík [-] - J. David [-] , M. Hiltavský [-] (87. T. Bartusek [-] ) , J. Richter [-] , R. Kiesewetter [-] - M. Papšík [-] , D. David [-] - M. Packo [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kremser [-] (46. M. Wójcicki [-] ) , V. Kremser [-] , A. Ciminga [-] , J. Knura [-] (46. P. Kriebel [-] ) - M. Číp [-] , J. Gletník [-] (70. D. Vitásek [-] ) , A. Lasák [-] , J. Černý [-] - M. Nowický [-] (46. P. Skaliňski [-] ) , V. Urban [-]

ŽK: 22. M. Papšík , 35. J. Richter , 58. J. David , 66. P. Vybrančík , 71. M. Packo , 78. D. David , 89. T. Bartusek - 22. M. Kremser , 27. J. Knura , 70. P. Skaliňski , 80. V. Kremser .
Hráči zápasu: M. Papšík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - LAMPA Jan (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.