Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herrmann rozhodl o výhře Sudic


Branky


0

Zápas plný zvratů rozhodly Sudice brankou, která padla sedm minut před závěrečným hvizdem rozhodčího. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice během chvilky otáčí vedení Sudic

Sudice přivítaly ve svém domovském stánku Služovice. V úvodní půlhodině se chopila taktovky domácí družina.  Zhruba po deseti minutách se uvolnil na pravé straně David Havranke, který v malém vápnu hledal Tomáše Kalmuse, jenž ale balon promáchl. Služovice se ve 25. minutě osmělily, když Martin Kremser vysunul Vladana Cimingu, ale tomu v poslední chvíli míč vypíchl skluzem domácí zadák. Ve 29. minutě se Sudice ujaly vedení, když tentokrát po levé straně upláchl David Havranke, jehož centr přistál na hlavě Tomáše Kalmuse, který ze tří metrů balon uklidil mimo dosah hostujícího gólmana - 1:0. Služovice ale obrátily skóre zápasu takřka okamžitě. Ve 32. minutě se dostal centr do vápna domácích, kde střílel nejdříve Vladan Ciminga, míč se odrazil k Jaroslavu Černému, jenž byl nekompromisní - 1:1. O dvě minuty později po nákopu Petra Kriebela, se zmocnil ve vápně míče Vladan Ciminga, který si povodil dva beky a brankář domácích byl bez šance - 1:2. V závěru poločasu si ještě Sudice vypracovaly vě příležitosti. V jedné po centru Davida Havranke promáchl merunu opět Tomáš Kalmus. Pak Pavel Herrmann nedokázal propálit hradbu těl. 

Herrmann otáčí skóre ve prospěch Sudic

Úvod druhého dějství byl vyrovnaný, přestio více šancí měly Sudice. Nejdříve se zjevil sám před hostujícím brankářem David Havranke a pálil mimo, pak Pavel Herrmann napálil brankáře Aleše Michalčíka. V 57. minutě byl faulován Tomáš Kryštof, míč si k trestnému kopu postavil Pavel Herrmann a střelou z dvaceti metrů procedil skrz ruce služovického brankáře Aleše Michalčíka do brány - 2:2. V 63. minutě se dostal k nebezpečné střele služovický Michal Nowický, ale ta neměla patřičnou razanci. O minutu později pálí mimo tři tyče jeho spoluhráč Petr Kriebel. Stejně se vedlo i Jaroslavu Černému a Josefu Novákovi. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 83. minutě, když Tomáš Kryštof vysunul Davida Havrankeho, jehož úmysl ještě brankář Aleš Michalčík vystihl, ale z druhé vlny nabíhající Pavel Herrmann dorazil míč do sítě - 3:2. V závěru ještě se snažily Služovice vyrovnat, ale nákopy do vápna už k ničemu nevedly, a Sudice si tři body pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Jsem rád, že jsme je po dlouhé době konečně porazili doma. Byl to takový zvláštní zápas. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, dařila se nám kombinace, ujali se vedení. Pak jsme dvakrát zaváhali při jejich standardce. Ve druhé půli to bylo zpočátku vyrovnané, ale pak byly herně lepší Služovice, které nás zatlačily, ale paradoxně jsme více šancí měli my, a dvě se nám podařili zužitkovat.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hrál se tvrdý, důrazný fotbal. První půlhodinu byli domácí jasně lepším týmem. Když začaly padat góly, hra se srovnala. O vítězi mohl rozhodnout kterýkoliv soupeř. Troufám si říci, že pískat kvalitnější rozhodčí, tak jsme neprohráli.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , P. Herrmann [-] , P. Baránek [-] , T. Kalmus [-] (70. J. Plachtzik [-] ) , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , L. Kartous [-]

TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - P. Kriebel [-] , M. Nowický [-] , V. Kremser [-] , A. Ciminga [-] - J. Černý [-] (75. J. Knura [-] ) , M. Číp [-] , J. Gletník [-] , A. Lasák [-] (80. R. Tománek [-] ) , M. Kremser [-] (54. J. Novák [-] ) - V. Ciminga [-]

ŽK: 89. M. Kryštof , 90. T. Kryštof , 90. L. Kartous - 36. P. Kriebel , 42. M. Nowický .
Hráči zápasu: T. Kryštof , P. Herrmann , T. Kalmus - V. Ciminga .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - KONEČNÝ Martin (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.