Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2017 16:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Strahovic přišel pozdě a hosté těsnou výhru udrželi


Branky


0

Štěpánkovice se během střetnutí se Strahovicemi ujaly tříbrankového vedení. Domácí družina ze Strahovic v závěrečné čtvrthodině snížila na rozdíl jediné branky. Hosté pak výhru se štěstím dokázali udržet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Harazim poslal Štěpánkovice do vedení

V předehrávaném utkání se ve čtvrtek střetla mužstva Strahovic a Štěpánkovic. Předehrávalo se kvůli sobotní svatby jednoho z hráčů ze Strahovic. V prvním dějství si více příležitosti vypracovaly Štěpánkovice, které pohly s brankovým účtem už v 11. minutě, když Matěj Tomíček našel Stanislava Bereka, jenž sklepl míč na hranici ofsajdu Vlastimilovi Harazimovi, který nadvakrát propálil domácího brankáře Vlastíka Moravce - 0:1. V dalším průběhu zápasu se dvakrát zjevil sám před domácím brankářem Patrik Benek, ale ani jednou ho nedokázal pokořit. Stejně se vedlo po centru Daniela Kožušníka i Stanislavu Berekovi, který z pěti metrů hlavičkoval pouze do gólmana. Strahovice se dostaly k ohrožení hostující svatyně až v samém závěru poločasu, když si Jakub Stříbný narazil s Dominikem Benešem, jeho střelu ale brankář vyrazil k Dominiku Benešovi, který také brankáře nepropálil a následná hlavička Michaela Hluchníka mířila pouze do brankáře Michala Nováka. 

Strahovice začaly střílet branky až za stavu 0:3, ale víc jak dvě nestihly

Druhá půle začala opět lépe pro Štěpánkovice, která po osmi minutách jejího průběhu podruhé pokořily domácí defenzivu. Akce začala u hostujícího gólmana Michala Nováka, na půlící čáře míč prodloužil Martin Liška na Vlastimila Harazima, který nasadil housle brankáři Vlastíku Moravcovi - 0:2. Po hodině hry dostaly možnost Strahovice kopat penaltu, ale stejně jako před týdnem, Patrik Kubiš nedokázal pokořit soupeřova brankáře, který tak napravil to, že tu penaltu zavinil svým faulem. Štěpánkovice Strahovice potrestaly hned vzápětí. Na začátku kombinace stál Jiří Vendelín, který přihrál Patriku Benkovi, jenž křižnou přihrávkou oslovil Lukáše Vybrančíka, který z dvaceti pěti metrů nachytal na švestkách domácího brankáře Vlastíka Moravce - 0:3. Závěrečná dvacetiminutovka patřila Strahovicím. Nejdříve hlavičku domácího Martina Obrusníka vyrazil na roh brankář Michal Novák. V 74. minutě se do míče opřel Patrik Slavík, a jeho tečovaná střela skončila mimo dosah hostujícího brankáře Michala Nováka - 1:3. V 85. minutě vykřesal jiskérku naděje pro Strahovice po odraženém míči střídající Jakub Halfar - 2:3. Závěr byl hodně hektický. Nejdříve mohl po přihrávce Lukáše Bielana skórovat Lukáš Kožušník, ale jeho střela z otočky skončila mimo domácí branku. V závěru utkání mohly Strahovice skóre zvrátit ve svůj prospěch. V 89. resp. 90. minutě se dvakrát ocitl před prázdnou brankou Jakub Halfar, jehož hlavičky mířily vedle brankové kontsrukce. Skóre se už nezměnilo, a Štěpánkovice si exportují domů tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Dneska to nešlo. V prvním poločase jako by jsme na hřišti nebyli. Dostali jsme se k jednomu závaru až na jeho konci. Gól jsme podle mě dostali ze dvoumetrového ofsajdu. Ve druhé půli jsme dostali dva laciné góly, které propadli našemu brankáři. Navíc jsme nedali i penaltu. V poslední čtvrthodině jsme hosty zatlačili, dokázali snížit na rozdíl jedné branky. Navíc měl v závěru střídající Halfar na hlavě dva góly, ale nezamířil přesně.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Utkání to bylo víceméně vyrovnané po celou dobu. Rozhodly výkony gólmanů a jejich štěstí.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - V. Nevřala [-] , M. Obrusník [-] , T. Němec [-] , R. Hladík [-] (75. F. Hladík [-] ) - M. Nevřela [-] , M. Hluchník [-] (46. A. Dvořák [-] ) , P. Slavík [-] , D. Beneš [-] (78. J. Halfar [-] ) - P. Kubiš [-] (70. V. Štefek [-] ) , J. Stříbný [-] (65. J. Beneš [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - M. Liška [-] , D. Kožušník [-] (60. L. Vybrančík [-] ) , S. Berek [-] , V. Harazim [-] (74. L. Bielan [-] ) , M. Tomíček [-] , J. Vendelín [-] , M. Lukovics [-] , L. Kufka [-] (46. M. Pluške [-] ) , D. Halfar [-] , P. Benek [-] (83. L. Kožušník [-] )

ŽK: 35. D. Beneš , 40. M. Nevřela - 11. S. Berek , 25. M. Tomíček , 60. M. Novák , 90. J. Vendelín .
Hráči zápasu: J. Halfar - M. Novák , M. Tomíček , V. Harazim .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - SCHENK Marcel (N), MACHALA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.