0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice s přehledem porazily Bohuslavice


Branky


0

Hosté se ujali vedení ke konci první půle. To navýšili před hodinou hry a potvrdili v závěru zápasu třetím gólem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice jdou do vedení na sklonku poločasu

Bohuslavice nepotvrdily výhru z minulého zápasu v Sudicích. Služovic naopak dokázaly poprvé letos vyhrát na hostujícím trávníku, a lze říct, že zaslouženě, protože byly po celý zápas lepším týmem. Už ve 4. minutě jedovatá střela Martina Trunčíka končí nad bohuslavickou kasou. O dvě minuty později vběhl do vápna Jiří Gletník, ale jeho pokus skončil na domácím brankáři Lukáši Juchelkovi. V 18. minutě se opět Juchelka vyznamenal, když vyrazil tvrdou střelu Martina Trunčíka a dokázal zpacifikovat i následnou dorážku Václava Urbana. O chvíli později střílí Jiří Gletník vedle, a i Martin Trunčík nedokáže pokořit brankáře Juchelku. Těsně před koncem poločasu se zastřelují Matěj Číp s Martinem Trunčíkem. Ke střele se dostává i domácí družina, ale ta je značně nepřesná. Ve 44. minutě se Služovice ujaly vedení, když se Adam Lasák protáhl jako lasička po lajně, přihrávkou pod sebe oslovil Marina Trunčíka, pro nějž už nebyl problém uklidit míč k tyči - 0:1. 

Služovice pojistily výhru dvěma přesnými zásahy

Druhá půle nabídla divákům stejný obrázek hry. V 54. minutě zahrával rohový kop Michal Nowický, který umístil hlavičkou k tyči do brány Václav Urban - 0:2. Bohuslavice se pak snažily vrhnout do útoku, ale jejich akce končily na nepřesných přihrávkách. Domácí se dostali pouze k jednomu vážnějšímu ohrožení hostující klece, když centr Lukáše Piskoře hlavičkoval těsně vedle tyče Vlastimil Vitásek. Služovice měly nadále více šancí. Jiří Gletník hlavičkoval nad, střela Martina Kremsera tesně minula brankovou konstrukci. V 88. minutě předložil Jaroslav Černý míč jako na stříbrném podnosu Adamovi Lasákovi, a ten potřetí pokořil hostujícího brankáře - 0:3. V samém závěru utkání místo přihrávky na dva lépe postavené spoluhráče, špatně vyřešil situaci Martin Trunčík. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Služovice byly jednoznačně lepším týmem. Základem našeho neúspěchu je fakt, že naši hráči nechodí trénovat s áčkem, čímž si nedokážou přihrát a naše kombinace vázne. Dále je problémem, že nehrajeme ve stabilní sestavě a na každý zápas sestavu lepíme.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Oběma mužstvům chybělo spoustu hráčů, ale my jsme se stí vyrovnali o mnoho lépe. Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem, vytvořili jsme si spoustu šancí a vyhrát jsme mohli větším rozdílem.



Sestavy


SK Bohuslavice B
D. Juchelka [-] - T. Hruška [-] , V. Mička [-] , J. Krupa [-] , J. Janoš [-] , L. Piskoř [-] , P. Kocián [-] , T. Král [-] , P. Štefek [-] (47. L. Kušnír [-] ) , P. Cigán [-] , R. Pochopien [-] (58. O. Mika [-] )

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kremser [-] , M. Nowický [-] (72. P. Pšenák [-] ) , P. Kriebel [-] - J. Černý [-] , A. Lasák [-] , M. Číp [-] , J. Gletník [-] - V. Urban [-] (71. J. Novák [-] ) , V. Ciminga [-] , M. Trunčík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - ŠKROB Michal, MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.