0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice podruhé za sebou bezbranek


Branky


0

Šlágr kola nám nenabídl žádnou branku a soupeři si podělily body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice ve šlágru kola přivítaly doma na svém trávníku přivítaly Bolatice, a podruhé za sebou zaznamenaly bezbrankovou remízu. Hrálo se na těžkém terénu, a vstup do zápasu vyšel lépe lídrovi z Bolatic, které si vypracovaly tři šance. Dvakrát se v nadějné pozici objevil Daniel Sikora, ale ani jednou nedokázal uspět. Ondřej Langer se dokonce dostal do samostatného nájezdu, ale když se chytal ke střele, tak mu domácí obránce balon vypíchl. Služovice se osmělily teprve na konci první půle. Matšj Číp pálil vedle. Hlavička Vladana Cimingy po rohu Matěje Čípa rovněž mezi tři tyče němířila. 

 

Ve druhé části byly Služovice mírně lepším týmem a vypracovaly si i více brankových příležitostí. Po pěti minutách druhé půle hlavičkoval Jaroslav Černý jen těsně mimo. Stejně se vedlo i Josefu Novákovi o chviličku později. V 63. minutě se po individuální akci dostal k hodně nepřesné střele služovický Martin Kremser. Pak se dvakrát řítil do samostatného úniku bolatický Daniel Sikora, ale opět prováhal vhodný okamžik k zakončení. V 76. minutě zblokovala střelu Josefa Nováka hostující obrana. Pak se do nadějné pozice dostal hostující Tomáš Kretek, ale byl zdvojen a bylo po šanci. V 89. minutě po centru Matěje Čípa hlavičkoval těsně vedle Michal Nowický. V samém závěru po rohovém kopu vyrazil hlavičku Michala Nowického na břevno gólman Marek Wrána. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hrál se pěkný rychlý fotbal. Bolatice měly lepší vstup do zápasu, kde nám ukázaly svou kvalitu. Pak už se hra vyrovnala. My jsme v první půli kazili spoustu přihrávek, a k vážnější šanci jsme si nevypracovali. Ve druhé půli jsme byli o něco lepším týmem, v úplném závěru jsme mohli rozhodnout, ale stoprocentní šance skončila na břevně. Vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Byl to bojovný zápas, který se hrál na těžkém terénu, ale hřiště bylo připraveno perfektně. Remízu považuji i já za spravedlivou.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - M. Kremser [-] , V. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] - M. Číp [-] , V. Kremser [-] , J. Černý [-] , J. Novák [-] (55. A. Ciminga [-] ) , A. Lasák [-] - V. Urban [-] , J. Gletník [-] (80. M. Trunčík [-] ) -

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - R. Plaček [-] (62. P. Sněhota [-] ) , P. Boček [-] , O. Langer [-] (83. J. Krettek [-] ) , T. Kretek [-] , M. Kubný [-] , D. Sikora [-] , T. Sněhota [-] , R. Obrusník [-] , F. Kocián [-] , V. Duda [-]

Hráči zápasu: M. Číp - D. Sikora .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: RADEK Roman - MATONOHA Petr (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.