Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov dostal doma lekci od Služovic


Branky


0

Služovice nasázely Oldřišovu sedm branek, a uštědřily mu debakl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou celků z popředí tabulky mezi Oldřišovem s Služovicemi skončil debaklem domácí družiny z Oldřišova. Oldřišov kupil chybu za chybou, a Služovice jej nekompromisně trestaly. Domácí se za celý zápas nedostaly do pořádné šance. Přitom to v v úvodní dvacetiminutovce vůbec na vilagoš domácích nevypadalo. Oba týmy se oťukávaly a poprvé zahrozily Služovice v 16. minutě, ale Martin Trunčík pálil pánubohu do oken. I další střely Martina Trunčíka mířily mimo tři tyče. Služovice se dostaly do vedení po půlhodině hry, když střelu Adama Lasáka vyrazil domácí gólman Marek Hřivnáč pouze před sebe, a všudypřítomný Josef Novák zasunul míč do prázdné kasy - 0:1. Ve 38. minutě se zmocnil míče Jaroslav Černý, který přeloboval brankáře, a míč letící do branky ještě doběhl a doklepl jej do sítě - 0:2.

 

Druhý poločas se už proměnil ve vraždění neviňátek. Ve 47. minutě se po sklepnutí Martina Trunčíka Adam Lasák pouze zsatřeloval. O minutu později si oba akci zopakovali, a Adam Lasák uklidil míč k tyči - 0:3. Ve 49. minutě našel Jaroslav Černý Josefa Nováka, který pálil jen do  brankáře. V 58. minutě využil zaváhání domácí defenzivy Martin Trunčík, jenž dloubákem přehodil brankáře - 0:4. Po hodině hry po centru Adama Lasáka zatloukl míč do kasy hlavou Martin Trunčík - 0:5. V 71. minutě střelu Vladana Cimingy dorazil za záda nešťastného Hřivnáče po šesté Martin Kremser - 0:6. O tři minuty později nechala domácí obrana propadnout míč až k Matěji Čípovi, který ho procedil skrz rukavice brankáře do kasy - 0:7. Poslední čtvrthodiny se už jen dohrávala a Služovice si připsaly zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Z naší strany to byl velice špatný výkon. Nehráli jsme vůbec, tak jak bychom měli hrát. Naše obrana dělal velké chyby. Neměli jsme ani jednu šanci. Hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Začátek byl z naší strany hodně vlažný. Od dvacáté minuty jsme už byli lepším mužstvem. Druhý poločas byl už jednoznačný, domácí působili až odevzdaným dojmem. Některé góly byly až moc jednoduché.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - V. Bechný [-] , P. Weczerek [-] , M. Pusch [-] , J. Samson [-] (63. P. Grabec [-] ) , T. Pardy [-] , I. Hofer [-] (63. P. Mathias [-] ) , R. Kalo [-] (45. D. Hartoš [-] ) , M. Ulička [-] (59. O. Fabián [-] ) , J. Blahetka [-] , P. Latoň [-] (54. O. Berek [-] )

TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - P. Kriebel [-] , M. Kremser [-] , A. Ciminga [-] , V. Kremser [-] - M. Číp [-] , J. Černý [-] (63. P. Pšenák [-] ) , M. Trunčík [-] , A. Lasák [-] , J. Novák [-] - V. Ciminga [-] (78. V. Urban [-] )

ŽK: 45. R. Kalo , 66. O. Berek .
Hráči zápasu: J. Blahetka - M. Trunčík , J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PIROŠ Kamil (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.