Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice zdemolovaly Darkovičky


Branky


13. P. Kriebel , 21. M. Číp , 33. V. Ciminga , 43. V. Ciminga , 56. J. Černý , 69. M. Číp , 69. V. Ciminga , 90. M. Číp
0

V každém poločase day Služovice čtyři branky, a Darkovičky si na závěrěečnou odvezly osmičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice chytly v posledních dvou zápasech střeleckou formu, a v sobotu to odskákaly Darkovičky. V první půli hráli domácí s větrem a dokázali toho využít. Ve 13. minutě házel dlouhý aut Petr Kriebel, někdo z hostujících hráčů míč trošku nadzvedl, a balon zaplul do sítě - 1:0. O minutu později zastavil hlavičku Martina Kremsera na brankové čáře hostující obránce. Ve 21. minut potáhl balon Matěj Číp, nahrál Jaroslavu Černému, jehož centr přistál na hlavě Matěje Čípa a ten zatloukl míč do brány - 2:0. Pak své šance zahodili Josef Novák, Vladan Ciminga a Jaroslav Černý. Ve 33. minutě po špatném výhozu brankáře zachytil míč Vladan Ciminga, který ho zasunul do sítě - 3:0. O deset minut později centr Josefa Nováka zametl do sítě hlavou Vladan Ciminga - 4:0. V závěru poločasu ještě skončila střela Vojtěcha Kremsera těsně vedle. Hosté si dostali za poločas pouze k jedném příležitosti, ale Dominik Hellebrand pálil mimo tři tyče. 

 

Ve druhé části destrukce Darkoviček pokračovala. Ty se dostaly pouze k nepřesné střele Petra Adamčíka, která mířila nad. V 56. minutě zvyšoval na 5:0 po rohu Michala Nowického hlavou Jaroslav Černý. Po hodině hry vypáli tvrdou střelu Matěj Číp a ta zapadla k tyči - 6:0. V 69. minutě vypálil pumelici Vladan Ciminga a hostující brankář posedmé lovil míč ze sítě - 7:0. Pak pálil nad Vladan Ciminga, stejný hráč rozezvučel břevno. Vladanovi Cimingovi nebylo přáno ani čtyři minuty před koncem, když ho vychytal hostující brankář Radim Horejsek. Kalich hořkosti až do dna si vypily Darkovičky v poslední minutě, když střela Matěje Čípa z 25 metrů skončila až v síti - 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hrálo se za stálého větru, nebylo to pro hráče jednoduché, ale utkání jsme zvládli a vyhráli jsme jednoznačně a zaslouženě.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Věděli jsme, že domácí hrozí z dlouhých autů, a první branku jsme z něj dostali. V první části hráli s větrem a ujali se 4:0, to se pak těžko otáčí.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] (70. R. Tománek [-] ) - P. Kriebel [-] , V. Kremser [-] , M. Kremser [-] , A. Ciminga [-] (74. P. Pšenák [-] ) - J. Novák [-] (65. J. Knura [-] ) , M. Číp [-] , M. Nowický [-] (61. V. Urban [-] ) , A. Lasák [-] (70. M. Brzezny [-] ) - V. Ciminga [-] , J. Černý [-]

FK Darkovičky B
R. Horejsek [-] - J. Míl [-] , T. Fajkus [-] , D. Hruška [-] (63. J. Kneifel [-] ) , P. Ender [-] - M. Ondič [-] , M. Gai [-] , D. Schebestik [-] , D. Hellebrand [-] - J. Hanus [-] (54. M. Duda [-] ) , M. Gai [-] -

Hráči zápasu: V. Ciminga , M. Číp - M. Gai .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - GOGA Vladan (N), TKAČÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.