1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice urvaly tři body


Branky


0

Závada šla brzy do vedení, ale Strahovicím se třemi góly podařilo otočit zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada si ke svému poslednímu podzimnímu domácímu zápasu pozvala na své hřiště rezervu ze Strahovic. Začátek tohoto zápasu patřil domácí družině ze Závady, která se po pěkné akci ujala už v 6. minutě vedení, které Závadě zajistil Daniel Gryz - 1:0. Závada nadále diktovala tempo hry, ale její snaha končila před strahovickým pokutovým územím. Hosté si až do 25. minuty nic nevypracovali. Ve 25. minutě se Strahovice radovaly z vyrovnání, když Petr Lhotský vysunul Patrika Kubiše, a ten se trefil přímo k tyči - 1:1. Ve 42. minutě se Strahovice ujaly vedení, když si míč k přímému kopu postavil Petr Lhotský, a díky větru zapadl míč po prazvláštní trajektorii až do sítě - 1:2.

 

Začátek druhého poločasu našel v lepším rozpoložení Strahovice, které se hned po pár sekundách dostaly do veliké šance, když se sám před brankářem zjevil matador Petr Lhotský, ale pálil mimo tři domácí tyče. Pak se hra převážně odehrávala mezi oběma šestnáctkami, a teprve v 75. minutě se vydařila jedna akce hostům, která skončila v síti. To uvolnil Vojtěch Štefek Michaela Hluchníka, který Strahovicím zajistil dvoubrankové vedení - 1:3. Pak už se zápas spíše dohrával, a dospěl k výhře Strahovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Góly padaly po našich chybách v obraně. Hrajeme fotbal pouze po šestnáctku, zbrkle zakončujeme. Jejich výhra je zasloužená.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Naše výhra je vydřená a upracovaná. Od 75. minuty jsme se modlili, aby byl už konec, a my tři body udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , A. Dihel [-] , V. Chříbek [-] , P. Joško [-] , R. Husárik [-] , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] - Š. Beneš [-] (70. M. Hluchník [-] ) , P. Lhotský [-] , V. Nevřala [-] , A. Dvořák [-] - T. Němec [-] , P. Kubiš [-] , P. Slavík [-] - F. Schenk [-]

Hráči zápasu: P. Hluchník , P. Lhotský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.