1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kyjovice si odvážejí všechny body z Hrabyně


Branky


0

Report nám přináší Vít Onderka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokálním derby vstoupila do sezóny Hrabyně a přivítala Kyjovice. Pro hosty to byl už druhý zápas a byl vidět velký rozdíl v rozehranosti obou družstev.

Zatímco Hrabyně se na hřišti hledala, Kyjovice kontrolovaly hru. Dobrou bojovností a přímočarou hrou na urostlé útočníky si tvořily šance.
Když se již v 16 minutě prosadil Kotala, vypadalo to na jednoznačnou partii, ale hrabyně nadějný výsledek udržela do poločasu, ačkoliv přečkala několik dalších slibných příležitostí hostí.

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří do hry poslali zkušeného Vereše. Zpřesnili kombinaci a právě nový hráč na hřišti hned v 48. minutě střelou z poza vápna vyrovnal. Hrabyně se nadechovala k obratu, ale zmrazil ji v 57. minutě Vavrečka. Domácí pak již nenalezli sílu na další zvrat a po gólech Kotaly a Kudely prohráli 1:4.

 

Autor: Vít Onderka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
hodnocení vedoucího domácích - Vít Onderka: Bohužel po letní přestávce potřebujeme více času na sehrání. Dobrá patnáctiminutovka z druhého poločasu naznačila, jak můžeme hrát, ale dnes to prostě bylo málo a soupeř si výhru veze zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , D. Poloch [-] , M. Poloch [-] , L. Kozák [-] (57. V. Blucha [-] ) - R. Moravec [-] (68. T. Kupka [-] ) , R. Vítek [-] , J. Holuša [-] , J. Doležal [-] - D. Nytra [-] , V. Žídek [-] (46. B. Vereš [-] )

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - D. Kotala [-] (74. V. Pětník [-] ) , T. Pohl [-] , J. Kováč [-] , R. Vaněk [-] , R. Vavrečka [-] (68. D. Kormanec [-] ) , M. Moravec [-] , J. Kudela [-] , J. Kučera [-] , M. Kudela [-] , F. Imrich [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: PLAČEK Vladimír - VOLNÝ Radim (N), RUSEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.