Komárov o výhře rozhodl v první půli


Branky


0

Do Komárova přijela Hrabyně odehrát zápas odložený z neděle, přičemž hosté postrádali kompletní střed zálohy, což se na souhře hlavně v prvním poločase projevilo. Domácí mají z posledních dvou vzájemných zápasů 6 bodů se skóre 11:5, byli tedy jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A potvrdili to hned ve druhé minutě, kdy z rohu skórovali trestuhodně nebránění nohou z malého vápna. Hrabyně tak musela ihned rezignovat na hru ze zajištěné obrany a ačkoliv se na dostřel dostávala, bránu domácích ohrozila pouze ze standardních situací. Několikrát se k hlavičce dostal Jiří Onderka, ale gólman Pelc domáci podržel. Ve 32. minutě dobře udržel silový útočník domácích balón na šestnáctce, dobře ho posunul do kraje a střela jeho spoluhráče skončila v síti hostí. Tři minuty před přestávkou pak Hrabyňské dorazila branka opět z malého vápna, kdy větším důrazem dostali domácí balón nadvakrát do sítě.

 

Do druhého poločasu Komárov prostřídal a nastoupil s vědomím dostatečného náskoku. Hrabyně přidala na důrazu a přeskupila řady, čímž se dostala více k míči, ale byli to opět domácí, kteří udeřili a v 52. minutě jako přes kopírák dorazili nadvakrát míč z malého vápna za záda Braunera. Za stavu 4:0 pak Komárov povolil a přenechal otěže Hrabyni, která se vzepjala k obratu. Nejdříve v 62. minutě po Vítkově centru snížil Výduch a poté v 77. minutě po akci Žídka a přistrčení Výducha korigoval na 4:2 Jašíček. Hrabyně se tlačila za kontaktním gólem, ale další akce se už neujaly, za zmínku stojí Jašíčkova střela nad a Žídkovo promáchnutí levačkou v dobré pozici. Domácí pak chodili do nebezpečných kontrů, ale Brauner předvedl několik dobrých zákroků. V zoufalém tlaku hostí pak domácí ještě skórovali po zaváhání Braunera v 88. minutě.

 

 

Autor: Vít Onderka



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hrabyně
hodnocení vedoucího - Vít Onderka: Na Komárov prostě neumíme, jejich důraz a efektivita zakončení nám dělá problémy. Obzvláště nás potrápil útočník Thomas, se kterým si naši obránci nevěděli rady. V druhém poločase domácí polevili a cítili jsme šanci, ale takovou efektivitu jako oni v prvním poločase jsme bohužel nepředvedli.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Vácha [-] , J. Novák [-] , T. Rádek [-] , O. Surový [-] - P. Rychtar [-] , M. Mikšík [-] , M. Hřivnáč [-] (54. R. Čupa [-] ) , M. Šubert [-] - L. Kupčík [-] , D. Thomas [-] -

TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , J. Dostál [-] , D. Poloch [-] , O. Demel [-] - R. Moravec [-] , R. Vítek [-] , J. Onderka [-] , J. Holuša [-] , M. Poloch [-] (47. V. Jašíček [-] ) - L. Výduch [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - KYJOVSKÝ Tomáš (N), MOLNÁR Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.