Větřkovice (ne)OČEKÁVANĚ na VZESTUPU!


Branky


7. J. Weisz , 42. M. Bria , 50. M. Bria , 55. J. Weisz , 86. P. Kopl - 45. P. Krčmařik , 80. D. Šenk
0

V nedělním deštivém počasí zavítalo na půdu posledního celku tabulky ,Béčko‘  Vávrovic (nutno říci ,že v hodně okleštěné sestavě bez jediného náhradníka) . Toto mužstvo mělo před výkopem o 2 body více a bylo tedy v sázce odlepení se ode dna tabulky a přeskočit hned 2 soupeře (kromě Vávrovic ,B‘ i Chvalíkovice,kde se předpokládalo ,že s vedoucími Těškovicemi  bodíky neurvou…). To se nakonec Větřkovicím povedlo a solidním výkonem se rozloučili s věrnými fanoušky v posledním domácím zápase podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Po úvodním hvizdu začali domácí aktivně a skvělý tah trenéra s vysunutím J.Weisze na hrot přinesl ovoce již v 7.minutě, kdy po centru z levé strany mazácky hlavičkoval do černého – 1:0. I poté hráli Větřkovice lépe a vytvářeli si dobré příležitosti a v šancích se postupně objevili P.Kopl, M.Bria ,kterým ale byla branka z malá  a zhruba ve 30.minutě opět J.Weisz,kdy pádil sám na brankáře ,ale při střele na vzdálenější tyč ho hostující gólman vychytal. Tak se domácí druhé trefy dočkali ve 42.minutě kdy centr zprava od P.Kopla hlavičkoval M.Bria sice pomalu ,ale přesně k tyči a míč se za brankovou čáru  doslova došoural -2:0.        Vávrovičtí toho v 1.poločase moc nepředvedli,ale branka do šatny od P.Krčmaříka  stála za to,kdy po prodlouženém míči hlavou životní ranou z, první‘  zpoza šestnáctky nedal  domácímu brankáři šanci-2:1.

 

        V druhém dějství se Větřkovičtí překvapivě nezatáhli a naopak aktivní hrou se jim podařilo přidat rychle 2 pěkné branky, a tím se velmi přiblížit kýžené výhře. Obě branky padli po zmatcích v hostující obraně,kdy se nejprve prosadil M.Bria a poté neviditelně tečoval střelu L.Mičky  agilní J.Weisz. Domácí se zklidnili a měli další příležitosti,ty ale končili buď mimo nebo na brankové konstrukci. Hosté se zmohli v 80.minutě na zkorigování po úniku zprava, když střelu útočícího hráče dorážel do prázdné kasy D.Šenk - 4:2. Výsledek utkání pečetil  P.Kopl ,kdy v hraničním offsidovém poslavení mu výborní rozhodčí (jak hlavní,tak i pomezní) umožnili vsítil s notnou dávkou štěstí jeho 4.gól v soutěži.

 

Autor: David Řehulka



Ohlasy k zápasu


TJ DUBINA Větřkovice
David Řehulka (fanoušek): Větřkovice tak mohli oprávněně slavit ,jelikož po velkým problémech,kdy v létě se na poslední chvíli díky nedostatku aktivních hráčů přihlásili do soutěže , dokázali již posbírat 6 bodů a to se jim v minulých sezonách mohlo jen zdát.




Počet diváků: 24. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - KOPL Michal (N), ZYGULA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.