1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nebyl to zbytečný výlet. Kouřim vybrala Žiželice


Branky


0

Kouřimští chtěli získat v Žiželicích alespoň nějaký bodík a vezou si hned tři! Hosté šli brzy do vedení, ale vyrovnaný poločasový stav zařídil Korčák. V druhém poločase se z gólu radovali ale jen hosté a tím pádem nejeli přes celý okres zbytečně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva na hřišti i ve skóre

"Rádi bychom si ze Žiželic odvezli nějaké body", hlásali už před zápasem trenéři hostující Kouřimi, ale ani domácí nechtěli zůstat bez bodů.

 

Už ve čtvrté minutě si hostující Martin Snížek nebojácně došel pro nedovolený zákrok a z následného přímého volného kopu se nemýlil - 0:1. Pak se hra přelévala za strany na stranu a oba celky si dokázali vypracovat po jedné nadějné šanci. Domácí měli ze hry o něco víc, ale do výrazné šance se neprokombinovali. Přesto se skóre srovnalo ve dvacáté druhé minutě, kdy hostující obrana reklamovala, že míč opustil hrací plochu a přestala hrát. Hra však nebyla přerušena a z následného závaru se po střele Jakuba Korčáka na zadní tyč dočkali domácí vyrovnání - 1:1.

 

 

Patrik Jirků rozhodl o bodech pro Kouřim

Vyrovnané utkání pokračovalo i po přestávce. Hra se přelévala ze strany na stranu, nikdo nechtěl udělat chybu, ale také se ani jednomu týmu nepodařilo vytvořit nějakou výraznou šanci. Další branky se diváci dočkali až po hodině hry, kdy hosté vystihli nepřesnou přihrávku domácích hráčů ve středu pole, míč rychle putoval na Patrika Jirků, který si s následnou šancí dokázal poradit - 1:2. Domácí sice reklamovali ofsajd, ale hlavní rozhodčí gól uznal.

 

Hráči domácího týmu potom urputně zápasili o vyrovnání. Zatlačili hosty před jejich šestnáctku a hledali skulinku, kudy proniknout k brance, kterou střežil výborný L. Havránek. Právě hostující gólman v samém závěru přispěl velkou měrou k tomu, že skóre se již neměnilo. Vytáhl fantastický zákrok proti střele z trestného kopu.

 

Kouřimští si tedy odvážejí všechny body. Chtěli alespoň nějaký, tak musí být spokojeni. V příštím kole je čeká na domácím hřišti tým Červených Peček. Domácí zůstali po prvním kole bez bodu a mohou se je pokusit vybojovat za týden na hřišti Libodřic.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Utkání rozhodly dvě chyby našich stoperů. První branka padla po faulu a po krásně kopnutém trestném kopu Snížka. Poté se nám podařilo, vyrovnat brankou Korčáka. Do druhého poločasu jsme si řekli, že budeme hrát po zemi, ale plán jsme nesplnili a hráli na kopávané míče jako Kouřim na Snížka.Druhá branka padla po špatné přihrávce ve středu hřiště. Ale musím dodat,že padla po dvou metrovém postavení mimo hru. Kouřimi gratuluji k vítězství. Jejich hráči toužili více po vítězství než domácí hráči.

TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Důležitý krok k bodům se našemu týmu podařilo udělat hned v úvodu utkání, kdy jsme šli do vedení. Podali jsme týmový výkon a všichni hráči zaslouží velkou pochvalu, jak k zápasu přistoupili. Vítězství a dvě vstřelené branky mě těší o to víc, že jsme pro tento zápas nemohli počítat s oběma útočníky a ještě dvěma dalšími hráči ze základní sestavy,



Sestavy


SK Žiželice
L. Rokos [-] - M. Midloch ml. [-] , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] , O. Hůka [-] - D. Mejvald [-] , V. Jirkov Mitrev [-] , L. Bláha [-] , J. Fořt [-] (78. A. Apiján [-] ) - J. Korčák [-] , A. Schánel [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , M. Tománek [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] - M. Hovorka [-] , P. Jirků [-] , O. Macháček [-] (66. M. Klégr [-] ) , R. Světnička [-] - T. Ružinský [-] (39. J. Charvát [-] ) , M. Snížek [-] -

ŽK: 35. L. Bláha - 32. T. Ružinský .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.