Bezbrankovou remízu a následně úspěch v penaltách vybojovaly Krakovany v Nučicích


Branky


0

Diváci v Nučicích, kde byli hosty Krakovanští, se branky nedočkali. A protože střelci neměli svůj den, nepadlo příliš gólů ani v penaltovém rozstřelu. Ale úspěšnější byli hosté a vezou domů dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ambice domácích udržel Krutský

Reportáž ze zápasu připravil Jan Vedral, hráč TJ Nučice

 

Oba týmy by rádi v tomto utkání bodovaly, protože úvodní kolo jim ne tak úplně vyšlo. Domácí Nučice nezískaly body ve Velimi, když podlehly jediným gólem a Krakovany naopak doma body nečekaně ztratily za remízu s nováčkem z Dobrého Pole.

 

Zápas začal ve velkém tempu a hra se přelévala ze strany na stranu, ale bez vážnějších šancí. Krakovany hrozily hlavně ze standardních situací, využívaly své výškové převahy a několikrát nučická obrana musela na poslední chvíli odvracet míč ve svém pokutovém území. Ve pětatřicáté minutě po jedné takové standardce zvedali už ruce nad hlavu, když míč letěl přesně k levé tyči. Tomáš Krutský se však na poslední chvíli natáhl a zázračným zákrokem vytáhl míč na roh.

 


Posledních deset minut prvního poločasu létaly míče kolem pokutového území Nučic velmi nebezpečně a vypadalo to, že branka přijde každou chvilku. Všechny závary se však podařilo odvrátit a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Diváci se branky nedočkali

Ve druhém poločase jako by hostům došel dech, již se netlačili do zakončení a prakticky celou dobu čekali, co vymyslí soupeř. Moc toho nebylo, několikrát se do šance dostával Filip Kubalík, ale hostující obrana byla pozorná. Šanci měl i Kuba Novák, který se prodral z levé strany do vápna, ale i jeho pokus zůstal nevyužit. V osmdesáté deváté minutě měli hosté tři body na kopačce, ale přečíslení nezakončili dobře a slabý střelecký pokus lapil Tomáš Krutský. 

 

Zápas tak dospěl k rozstřelu ze značky pokutového kopu. Tato dovednostní soutěž ale není u nučických hráčů příliš oblíbená, protože jejich úspěšnost je malá. Nedařilo se ani tentokrát.

Domácí exekutoři selhali

V penaltovém rozstřelu jsme neproměnili první tři pokusy a bylo rozhodnuto. Petr Bradáč přestřel branku, F.Kubalíkovi i M. Chromému pokusy zlikvidoval gólman Douděra. A protože hosté se s výjimkou Špinky trefovali přesně, vezou domů Krakovany dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí mužstva: V prvním poločase nás fotbalovější Krakovany herně přehrávaly, hlavně na konci poločasu, kdy jsme odešli fyzicky. My jsme spíš hrozili z brejků a ze standardek. Hosté si vytvořili jednu tutovku, kterou ale vyrazil dnes dobře chytající Krutský. Druhý poločas jsme začali aktivněji, ale dobře hrající Krakovany nás do vyloženější šance nepustili, a když už něco za obranu propadlo, tak vše pochytal hostující gólman. Zápas skončil spravedlivou remízou a na penalty jsme už po několikáté neuspěli.




Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.