2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany otočily zápas po vyloučení Petra Kozla


Branky


57. M. Snížek , 68. T. Ružinský - 7. L. Tlučhoř , 80. J. Holub (vl.) , 88. R. Hačka
0

Krakovanští šli do vedení krátce po zahájení utkání, ale ve druhém poločase domácí výsledek otočili. Jenže závěrečná desetimunitovka byla hodně divoká. Již před tím byl vyloučen hostujíící Petr Kozel, pak si domácí dali vlastní gól a dvě minuty před devadesátou minutou sebral tři body pro Krakovany vítěznou trefou Roman Hačka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zužitkovali jedinou šanci z mnoha jiných

 Domácí tým sice k utkání nastupoval v pozici favorita, který letos ještě neztratil ani bod, ale Krakovany jsou kvalitní manšaft. Jen to letos stačilo (prozatím) jen na remízy. To se však mělo změnit.

 

Hosté na Kouřimské vlétli a za první poločas je téměř k ničemu nepustili. A první gól přišel již po sedmi minutách hry. Luděk Tlučhoř si naběhl na rohový kop a z voleje pálil přesně - 0:1. Hostující tým nadále výborně kombinoval a že skóre nenarůstalo, za to mohou vděčit výborným zákrokům Havránka. Ten zmařil samostaný průnik Dostála, pochytal i utěšené střely Kutila a Dostála.

 

Domácí tým se horko těžko dostával za půlící čáru a poločasový výsledek 0:1 byl pro ně ještě milosrdný.

 

 

 

 

Hrdlička musel v kabině zvýšit hlas

Kouřimští se po přestávce probrali. Začali hrát svoji obvyklou hru a Krakovany zatlačily na jejich polovinu. K brance Douděry létal jeden dlouhý míč za druhým a domácí se drali za vyrovnáním. To přišlo po dvanácti minutách druhé půle, když Martin Snížek po chybě Kozla přeloboval Douděru - 1:1.

 

A v šedesáté osmé bylo na domácí lavičce ještě veseleji. Na konci prodlouženého autového vhazování byl Tomáš Ružinský a otočil výsledek - 2:1. Kouřimští stále svého soupeře přehrávali a když byl patnáct minut před koncem vyloučen krakovanský Petr Kozel, který nedovoleně zastavil útok domácích, vypadalo to s hosty bledě. 

 

Jenže čerstvá krev v hostujících dresech začala čarovat. Novotný bojoval a hodně rozdal. Jelínek vlétl neohroženě do souboje před brankou po přímém kopu z půlky a Josef Holub si srazil míč do vlastní branky - 2:2. A to nebylo vše. Kouřimští mohli rozhodnout, jenže v rozhodujícím momentu jejich hráč uklouzl a hosté založili rychlý protiútok. Sixta se perfektně uvolnil, nahrál z pravé strany na Romana Hačku, který uklidil míč do prázdné brány - 2:3

 

Hosté pak ještě v hektickém závěru dali jeden gól, ale nebyl uznaný pro ofsajd. A v poslední minutě viděl červenou kartu domácí Novák, za hrubost vůči hráči soupeře.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Vstup do zápasu nám herně nevyšel. Kvalitnímu soupeři jsme svou naivitou a ležérností bez pohybu dali dostatek prostoru k tomu, aby mohl hrát svou hru. Že se nám po prvním poločase dařilo držet jen jednobrankové manko je zásluhou našeho brankáře, který předvedl tři skvělé zákroky a udržel nás ve hře. Co jsem u týmu, tak to byl náš nejhorší poločas. Musel jsem tedy o přestávce v kabině zvýšit hlas. Ve druhém poločase už jsme to byli zase my. Naší bojovností, pohybem a kombinací jsme zatlačili hosty na jejich polovinu. Po brankách Snížka a Ružinského se nám podařilo výsledek otočit. Pak přišlo vyloučení hostujícího hráče a vypadalo to nadějně. Bohužel jsme si pak vstřelili smolnou vlastní branku. V závěru kdy jsme pak měli nadějnou příležitost náš stoper v soupeřově vápně uklouzl a hosté šli do rychlého brejku, ze kterého vstřelili vítěznou branku. My tak museli skousnout první letošní prohru. Za druhý poločas si ale hráči zaslouží poděkování. Škoda jen zbytečného vyloučení Nováka v samém závěru utkání.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Chtěli jsme napravit ztrátu z minulého týdne, takže cíl byl minimálně jeden bod. První poločas jsme hráli perfektně a soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Měli jsme tři vyložené šance. Proměnili jsme však jenom jednu. Druhý poločas se Kouřim zlepšila a zatlačila nás z přímých kopů a centrů od stoperů. V 70. minutě otočila zápas na 1:2. Po vyloučení P. Kozla málokdo věřil. Kluci však vůlí a s přispěním trošičku štěstíčka, které nám v minulých zápasech chybělo, otočili zápas a konečně jsme si mohli zakřičet vítězný pokřik. Velmi dobře řídil utkání rozhodčí Vosejpka.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] - O. Macháček [-] , M. Hovorka [-] , R. Světnička [-] , T. Ružinský [-] (88. Š. Jasenovský [-] ) - M. Snížek [-] , J. Břečka [-] (70. D. Čihák [-] ) -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , S. Šindelář [-] (62. V. Novotný [-] ) , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] , J. Pospíšil [-] (57. T. Sixta [-] ) , J. Olexa [-] (75. L. Jelínek [-] ) , R. Hačka [-] - A. Dostál [-] -

ŽK: 22. T. Ružinský , 45. T. Svoboda , 73. M. Hovorka , 89. T. Novák - 54. M. Věříš , 67. A. Dostál , 70. V. Novotný . ČK: 90. T. Novák - 75. P. Kozel .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.