2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie otočila výsledek v posledních deseti minutách


Branky


0

Žiželice přijely na hřiště Tuklat s odhodláním uhrát nějaké body. Po prvním poločase měli k dispozici jednobrankové vedení, které ale domácí otočili v závěrečných deseti minutách po brankách Halgaše a Jambora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl zahájen minutou ticha

Tuklaty v týdnu zasáhla smutná zpráva o úmrtí dlouholetého člena a předsedy Čechie pana Libovického. Utkání proto bylo zahájeno minutou ticha k uctění jeho památky. "Chtěli bychom dnes získat všechny tři body a pomyslně je věnovat právě panu Libovickému", prozradil před utkáním hrající trenér Roman Nešpor.

 

Do utkání vstoupili domácí aktivně, soupeře přehrávali, ale hosté dobře bránili a hráli na rychlé protiútoky. Ale i obrana Čechie pracovala spolehlivě a nedávala soupeři příliš prostoru ke skórování. Ale přesto dvě zaváhání přišla. Žiželičtí jedno zaváhání ale potrestat dokázali, když se střelecky prosadil Jakub Korčák a poslal hosty do poločasového vedení 0:1

 

 

Čechie urvala tři body v závěru

"Věděli jsme, že prohra by nám velmi zkomplikovala situaci a v druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání. Nedařila se nám moc kombinace, hra nebyla urovnaná, ale naštěstí se nám podařilo skórovat po standartní situaci", komentoval po utkání Roman Nešpor druhý poločas.

 

Dění na hřišti bylo hodně podobné poločasu prvnímu. Hosté drželi jednobrankový náskok a Tuklaty se nedokázaly dostat k ohrožení soupeřovy brány. Navíc v době, kdy do konce utkání zbývala zhruba čtvrthodina, mohli jít Žiželičtí do dvougólového náskoku. Jenže svojí šanci neproměnili a v závěru se dostali ke slovu konečně hráči Čechie. 

 

Nacvičenou akci z tréninků sehráli Nešpor a Halgaš, první jmenovaný posadil krásný centr na hlavu kapitánovi a Jiří Halgaš ještě krásnějším způsobem rozvlnil síť. Bylo vyrovnáno 1:1. Neuběhlo ani pět minut a domácí z tlaku vytěžili další branku. Pěknou přihrávku za obranu dostal David Jambor a prostřelil hostujícího gólmana Capalku - 2:1.

 

Tuklaty se touto výhrou nadále drží v horní polovině tabulky a Žiželice naopak jsou až jedenácté.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Po dvou těžkých utkáních, které jsme moc výsledkově nezvládli, nás čekal velmi důležitý domácí duel s Žiželicemi. Jsem velmi rád za výhru, kterou jsme chtěli všichni věnovat panu Libovickému. Utkání jsme dotáhli do vítězného konce až v závěru utkání a připsali jsme si tak další 3 body, které nás posouvají k záchraně v soutěži. Další krůček se budeme snažit udělat hned další týden v Č. Pečkách, což pro nás bude zápas podzimu.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Do utkání jsme nevstoupili špatně. Odehráli jsme vcelku kvalitní první poločas. Ve 28.minutě jsme šli do vedení brankou Korčáka a do konce poločasu jsme vedení udrželi. Druhý poločas byl obdobný tomu prvnímu, kdybychom proměnili šanci v 73 minutě na 0:2, bylo by asi rozhodnuto. Jenže pravidlo říká nedáš dostaneš a to se potvrdilo. Po obdržené brance na 1:1 domácí ožili a šťastně dotáhli utkání do vítězného konce. Hráče musím pochválit, odehráli nejlepší utkání na venkovním hřišti.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Procházka [-] , D. Jambor [-] (90. V. Lachman [-] ) , L. Werbynský [-] , M. Goll [-] , R. Nešpor [-] , J. Vébr [-] , J. Halgaš [-] , M. Kotala [-] (74. L. Martinec [-] ) , L. Blaščok [-] (89. J. Vondráček [-] ) , P. Jambor [-]

SK Žiželice
P. Capalka [-] - M. Bubeník [-] , D. Mejvald [-] , M. Javůrek [-] , D. Věříš [-] , L. Bláha [-] , J. Korčák [-] , J. Hruška [-] (77. M. Steklý [-] ) , M. Midloch ml. [-] , D. Chlupáč [-] , M. Živný [-]

ŽK: 65. J. Halgaš , 87. L. Blaščok - 65. M. Midloch ml. , 75. D. Mejvald .
Hráči zápasu: J. Halgaš , D. Procházka .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.