0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři míče v síti vyhnaly v poločase domácího gólmana z brány


Branky


0

Během první půlhodiny zápasu si Kouřimští vypracovali třígólový náskok a tento stav se do konce už nezměnil. Tato výhra posunula Kouřim na třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina rozhodla o osudu zápasu

Kouřimské čekal zápas proti bojovnému celku Radimi. A když se k tomu přidal opravdu těžký terén domácího hřiště, dal se očekávat tuhý boj. Vstup do zápasu se ale povedl lépe hostům.

 

Už v 6. minutě našel Snížek centrem Jana Paclíka, který dostal Kouřim do vedení - 0:1. Za deset minut vyhrál Paclík důležitý obranný souboj a následným nákopem poslal do samostatného úniku Martina Snížka, který v takových situacích je jako doma - 0:2. Třetí branku přidal Jan Keltner, který dostal na půlce dlouhý míč a svou rychlostí nedal domácím obráncům šanci a ze strany chladnokrevně zakončil na 3:0.

 

I domácí měli po laciných ztrátách hostů několik slibných příležitostí, které však nedali. Jednou pomohlo Kouřimským i břevno. Pak musel být nuceně střídán Snížek a jejich hra už nebyla taková.

 

 

 

 

 

 

Gesto Fair Play v závěru

Do druhého poločasu přišlo další nucené střídání v kouřimském dresu, kdy v kabině zůstal nemocný Macháček a jeho místo zaujal Kosmata. Radim vlétla do druhého poločasu a snažila se s utkáním ještě něco udělat. Hosté se soustředili především na bránění a do útoku se dostávali jen rychlými přechody, ze kterých však branku Radimi příliš neohrozili.

 

Za to domácí byli aktivnější a zlobili. Vytvořili si několik závarů v šestnáctce hostů, ale v koncovce se Radimským nedařilo. Několikrát se dožadovali i penalty, ale nebylo jim přáno. Nutno podotknout, že pan rozhodčí Havlas dneska neměl tak úplně svůj den. Z toho oboustranně pramenila i nervozita na hrací ploše.

 

Tu deset minut před koncem odnesl dalším zraněním hostující Tománek, který byl nesmyslně dohraný domácím útočníkem. Utkání pak připomínalo spíš zápas než fotbal. Ovšem i v rozhádaném závěru plném soubojů na hraně férovosti přišla situace, která si zaslouží pozornost každého fotbalového fanouška.

 

Pět minut před koncem rozhodčí Havlas nařídil nejspíš chybně pokutový kop proti hostům. K jeho exekuci se postavil domácí univerzál Jaroslav Čábelka, který ho schválně poslal slabou střelou mimo Havránkovu branku! Po tomto fair - play gestu se oba tábory srovnaly a utkání se jen dohrávalo.

 

V samém závěru se ještě v hlavičkovém souboji zranil Ružinský, který si z něj odnesl kravavé zranění hlavy. Také v tomto případě zaslouží velké poděkování domácí pořadatelé. Především předseda radimského oddílu pan Dušan Hrabal, který se o zraněného hráče postaral a poskytl mu zdravotní péči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, trenér: Naše mizérie v domácích zápasech nemají konce. Obdržíme spousty jednoduchých branek po triviálních chybách a nemohoucnost ke vstřelení branky je neuvěřitelná. I přesto že jsme v zápase dominovali, tak tři obdržené branky a tragédie v zakončení nás stály tři body. To hovoří za vše.

TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, vedoucí týmu: Konečně to byla zase ta Kouřim, jako v prvních kolech. Bojovná, fotbalová. Prostě parta, která si umí pomoc. To bylo znát především v prvním poločase, kdy jsme na těžkém terénu byli rychlejší, pohyblivější a fotbalovější. Po pěkných akcích jsme se dostali po necelé půlhodině do tříbrankového vedení. Domácí však rozhodně nebyli odevzdaným soupeřem. Hráli důrazně a dokázali si vytvořit i několik slibných šancí, ale na rozdíl od nás je nedokázali proměnit. Do druhého poločasu vstoupila Radim s chutí ještě s výsledkem něco udělat a dostala nás pod tlak. Ale nic z něj nevytěžila. My byli nuceni kvůli zraněním prostřídat sestavu a to se projevilo na naší fotbalovosti, ale ne na bojovnosti. A tak se nám podařilo s vypětím všech sil dotáhnout utkání do vítězného konce navíc bez inkasované branky, ke které měli domácí několikrát hodně blízko. Děkuji všem hráčům, včetně těch, kteří do hry postupně naskočili, že se pro vítězství vydali ze všech sil. Ač se hrálo ve druhém poločase hodně tvrdě a na obou stranách plály emoce, přesto přišlo velké gesto fair-play. Proti Kouřimi byla chvíli před koncem nesprávně nařízena penalta. Toho si byl vědom i její exekutor v radimském dresu Čábelka, který nezaváhal a sportovně míč odevzdal do rukavic Havránka. Ukázal tak všem zúčastněným, že i ve vyhecovaných zápasech je nejdůležitější sportovní duch. Za to mu patří velké uznání.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] (46. V. Arnold [-] ) - J. Čábelka [-] , J. Vaníček [-] , T. Dejl [-] , O. Exner [-] (72. A. Krutský [-] ) , P. Michálek [-] (84. T. Soukal [-] ) , R. Procházka [-] (64. O. Doležal [-] ) , J. Ontl [-] , L. Synek [-] (46. D. Levkiv [-] ) , J. Mašín [-] , P. Král [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] (89. D. Rejhon [-] ) , M. Snížek [-] (32. J. Charvát [-] ) , T. Ružinský [-] , M. Hovorka [-] , O. Macháček [-] (46. D. Kosmata [-] ) , R. Světnička [-] , J. Paclík [-] , M. Tománek [-] (79. M. Navrátil [-] ) , J. Holub [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 71. J. Vaníček , 87. T. Soukal - 18. J. Keltner , 85. D. Kosmata , 86. T. Ružinský .
Hráči zápasu: J. Čábelka - L. Havránek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlas Petr - DOLEŽAL Martin (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.