Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Velimi se nerodila lehce


Branky


0

Pro tři body si do Tuklat přijela rezerva Velimi, ale všechny body chtěli získat i domácí. Dvougólový náskok hostů dokázali domácí před přestávkou snížit, ale ve druhé půli šli Velimští opět na rozdíl dvou branek a i přes inkasovaný gól v nastavení si tři body již pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie nedokázala pokrýt standardky Velimi

reportáž ze zápasu připravil Roman Nešpor:

 

 

Do předposledního utkání domácího utkání se silnou Velimí jsme měli opět problém se základní sestavou, nakonec nám chyběl kapitán Halgaš, Jambor Petr i David, Goll, Vébr... Nešpor nehrál úplně zdravotně fit.

 

 

Celé utkání jsme tahali za kratší konec, i když byl soupeř hratelný, nám se nepodařilo pohlídat standartní situace. První branka padla po standartní situaci, kdy jsme nepohlídali odražený míč a hostující Jiří Jelínek se krásně trefil do šibenice, to byl moc pěkný gól - 0:1.

 

 

Druhou branku jsme obdrželi z rohu, kdy na přední tyči zaspal Nešpor a Jiří Ceral zvýšil hlavou na 2:0.

 

 

Pak jsme se otrkali a začali jsme se prosazovat dopředu. Krásnou ránou snížil David Procházka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2

Vyrovnat se Čechii nepodařilo

Věděli jsme, že naše šance přijde a chtěli jsme dobře bránit a čekat na příležitost. Bohužel jsme ztráceli dost míčů, možná i díky únavě, díky dobrému pohybu hostujícího týmu. Rozhodující okamžik přišel opět ze standardky, krásný míč centrovaný do malého vápna a naše obrana v čele s brankářem opět bezradná - 1:3. Autorem gólu byl Ondřej Kosina.

 

Nutno podotknout, že Velim měla tyhle situace zatím nejnebezpečnější z týmů, proti kterým jsme hráli. Několik minut poté jsme měli velikou šanci, kdy jsme nastřelili pouze tyčku. To mohl být důležitý okamžik. Na 2:3 jsme korigovali těsně před koncem, kdy se prosadil Michal Procházka, a doma jsme tak ztratili další body.

 

"Velim vyhrála zaslouženě, ale při troše štěstí a méně početné marodce jsme mohli sahat po bodech", uzavřel hodnocení Roman Nešpor. Nutno doplnit, že ve zbývajících dvou kolech čeká Tuklaty těžká role - hostují v Krakovanech a doma budou hrát s Radimí.

Report ze strany hostujícího celku

  

     Autorem reportu: Jaroslav Češpiva

 

 

Po delší pauze opět do Tuklat. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který nám v tabulce dýchá na záda. Ale jediným cílem byl zisk tří bodů. Trenér měl opět největší problémy s obsazením postu brankaře. Dejmek musel v neděli za áčko a tak nebyl uvolněn. Daněk, to už je historie. Do branky opět nastoupil Miha Hrabal. Nemohlo se počítat s  A. Srpem, J. Slavíkem a.J. Nedbalem. I tak vykouzlil trenér Conte Ptáček, podle mého názoru, silnou a kvalitní sestavu.

 

     Utkání zahájil, teď už ve 14:00 hod., hlavní rozhodčí zápasu, osmnáctiletý pan Miloš Kurka. Od začátku měla Velim hru ve své moci. Hráči byli v pohybu, dobře kombinovali a domácí hráče nepouštěli do hry. V první čtvrthodince měli několik dobrých a vyložených šancí. Za zmínku stojí dvě šance Hájka a jedna Kovaříka.

 

Domácí se k ohrožení velimské branky nedostávali. Převaha Velimi vyvrcholila v 16.min. Na míč, který domácí odvrátili z vlastní šestnáctky, naběhl aktivní velimský obránce J. Jelínek a nechytatelnou bombou, asi z 20ti metrů, vsítil první branku hostí. Velim vedla 0:1. Teprve ve 20.min. domácí poprvé ohrozili branku M. Hrabala, ale ten střelu, byť s menšími problémy, zneškodnil. Ve 29.min. kopal nejlepší velimský exekutor L. Vlk rohový kop levačkou z pravé strany. Proti míči naběhl dorostenec J. Ceral a hlavou, nezadržitelně, skóroval podruhé. 0:2 pro Velim. Ve 33.min. domácí D. Procházka snížil nečekaně, náhodnou, ale krásnou střelou přes celou branku, na.1:2. Brankař  Hrabal na míč nedosáhl V závěru poločasu se objevil v šanci hostující O. Kosina, ale střílel těsně vedle. V největší šanci se objevil v brejku hráč hostí Hájek, který po kolmé přihrávce běžel sám na branku. Jeho akci chybně zastavil, jinak výborný, rozhodčí, který odpískal ofsajd. Velimský asistent hlavního rozhodčího Bobo Nedbal nemával a měl pravdu. Před velimským útočníkem se skutečně zapomněl jeden domácí hráč. Pak to rozhodčí přiznal.  Do šaten se šlo za stavu 1:2 pro Velim.

 

     Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva ve stejných sestavách. Hra se vyrovnala, domácí přidali a podnikali nebezpečné protiútoky. Hosté spolehlivě bránili a čekali na brejky. Velkou zbraní velimského béčka byly standartní situace. V 67.min. zahrával rohový kop J. Kovařík a nabíhající O. Kosina, hlavou, zvýšil na 1:3 pro Velim. V posledních 20ti minutách hosté jistili vedení. Domácí se nevzdávali, ale neměli štěstí. Jedna pěkná střela zprava skončila na spojnici břevna s tyčí. Hosté se snažili o rychlé brejky. Kasal unikl po pravé straně, z brankové čáry našel před tyčí Milichovského, ale ten míč, asi za tří kroků, umístil nad břevno. Pak přišla nejlepší kombinace zápasu. M. Kosina přihrál do běhu Hájkovi, ten provedl to co je mu vlastní, uvolnil napravo nabíhajícího Kasala. Ten běžel zprava sám na brankaře, ale místo střely přes celou branku vystřelil k bližší tyči, bohužel do brankaře. V nastavené čase domácí M. Procházka snížil na 2:3. Po této brance rozhodčí utkání ukončil, Velim vyhrála 2:3.

 

     Pochvalu zaslouží mladý rozhodčí Miloš Kurka(18), který řídil utkání s přehledem a nestranně.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Uvidíme, v jaké sestavě odehrajeme další utkání. My budeme pokračovat v naší práci a pokusíme se urvat ze dvou posledních utkáních maximum bodů. V zimě nás pak čeká hodně práce, čekáme náročné jaro. Já pevně věřím, že se nám podaří kádr vhodně doplnit. Těší mě zájem velkého počtu lidí, v neděli tak mohla odehrát přátelské utkání naše „juniorka“ ve Škvorci.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva (vedoucí mužstva): „ Podle mého názoru odvedlo naše mužstvo opět výborný výkon. Na hře je vidět, že někteří hráči trénují s áčkem. Zejména v prvním poločase měla hra našeho mužstva nadstandartní úroveň. Je tam pohyb, nasazení a kombinační hra. A to u všech hráčů podle jejich možností a schopností. Ale neodpustím si. Ve druhém poločase jde kvalita dolů (i v jiných zápasech). Už není takové nasazení a je vidět, že někteří hráči ubrali v pohybu. To se projevuje na výkonu celého mužstva. Že by nebyla fyzička? Vyhrálo se, tak nebudu kritizovat. Ale dva hráči by měli přidat. Utkání se mi líbilo, hrálo se slušně a bez větších, vážnějších faulů. Prostředí bylo přátelské. Dík patří všem. Ve spolupráci s velimským trenérem Contem Fogy Ptáčkem vyhlašuji tři nejlepší hráče Velimi. Nejlepší Ondřej Kosina., dále Ladislav Hájek a Jakub Kovařík. U domácích za nejlepšího Josefa Pazderu.“



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] (74. D. Jambor [-] ) , D. Bazal [-] (50. M. Kassa [-] ) , J. Vondráček [-] , L. Werbynský [-] , L. Martinec [-] , D. Procházka [-] , F. Bárta [-] , R. Nešpor [-] (85. M. Procházka [-] ) , M. Kotala [-] , L. Blaščok [-]

FC Velim B
M. Hrabal [-] - L. Vlk [-] , J. Jelínek [-] , R. Čepelák [-] (64. J. Kasal [-] ) , J. Vlk [-] - M. Kosina [-] , J. Kovařík [-] , O. Kosina [-] , J. Ceral [-] (56. T. Milichovský [-] ) - A. Jehlička [-] (77. D. Kopecký [-] ) , L. Hájek [-] (87. O. Dvořák [-] )

ŽK: 30. L. Werbynský .
Hráči zápasu: D. Procházka .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: KURKA Miloš - PROCHÁZKA Vratislav (N), NEDBAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.