Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany doma rozstřílely radimskou Viktorii


Branky


8. T. Sixta , 25. L. Jelínek , 43. R. Hačka , 54. L. Jelínek , 81. T. Sixta , 87. L. Jelínek (p.) - 20. J. Čábelka
0

Domácí se konečně na svém hřišti rozjeli, když šesti góly vyprovodili hosty z Radimi. V krakovanském dresu řádil Lukáš Jelínek, který nastřílel tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi naději půl hodiny

Na radimskou Viktorii se hned od začátku zápasu valil jeden útok za druhým. Domácí borci tentokrát na soupeře vlétli a o šance nebyla nouze. A první gól padl hned po osmi minutách. Výborně hrající Olexa odcentroval střílený centr před bránu a Tomáš Sixta placírou uklízí za záda Hanuše - 1:0.

 

 

Podle dění na hřišti se mohlo zdát, že utkání se bude vyvíjet jediným možným směrem, ale přišla komplikace. Jaroslav Čábelka se proháčkoval přes tři krakovanské obránce a vyrovnal - 1:1. Byla to ojedinělá akce hostů a je pravda, že po celý další zbytek zápasu si nic vážnějšího nepřipavili. Pár centrů posbíral Špinka.

 

 

Vyrovnání nakoplo domácí k větší aktivitě. Získali množství rohových kopů a jeden z nich přetavili v gól. Sixta poslal centrovaný míč na hlavu Lukáše Jelínka - 2:1. A do přestávky přidávají domácí ještě jednu branku. Po centru ze strany pálí Sixta, střela byla zblokovaná, ale k míči se dostal Roman Hačka a levačkou propálil Hanuše - 3:1.

 

 

 

 

 

Radimská Viktoria se nedostala téměř za půlku

"V kabině  jsme si řekli, že pár gólíčků ještě přidáme", těšil se na druhý poločas domácí gólman Jan Špinka. A jak řekli, tak udělali. Krakorky přimačkly soupeře před jeho bránu a přicházely šance a také góly. Fotbal musel diváky bavit. Kaňkou zápasu byl smolný střet Věříše s Exnerem hlavami, kdy Věříš musel střídat.

 

 

Na 4:1 zvyšuje Lukáš Jelínek hlavou po rozehrané standardní situaci od Sixty. Tito dva hráči byli téměř u všeho podstatného. Další gól si role prohodili. Jelínek dlouhým centrem přes celou půlku hřiště vyzývá Tomáše Sixtu, ten si míč zpracuje na prsou a v plném sprintu jej donese až do brány - 5:1.

 

 

Smolařem zápasu byl Aleš Dostál. Měl snad čtyři tutovky. Největší – obešel brankáře a do prázdné brány trefuje pouze tyč. Ale po faulu na něj se kope alespoň penalta. "Takhle jsem tě sprintovat ještě neviděl", ozývá se z krakovanských řad na adresu Lukáše Jelínka, který se hrne pro míč a rád by zkompletoval hatrick. A to se mu povedlo - o tyč do šibenice zvyšuje na 6:1.

 

 

Tento stav vydržel až do  konce, protože domácí žádnou další šanci neproměnili. Novotný se nechal inspirovat mysliveckými hony a místo gólu střílí Hanuše do hlavy. Hanuš, přestože šestkrát inkasoval, předvedl výborné zákroky a uchránil Radim od vyššího přídělu.

 

 

"Pro mě to byla pěkná podívaná, protože za druhý poločas se Radim nedostala za půl", radoval se při odchodu ze hřiště Jan Špinka.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Tento zápas se nám náramně povedl. Dali jsme gólů skoro jako za celou sezónu a hlavně jsme si vypracovali spoustu gólových příležitostí. Spousta hráčů hrála výborný zápas. Musím vyzdvihnout Jelínka, který vstřelil hattrick i přesto, že měl chřipku, a Sixtu, který si vzpomněl, že umí dávat góly. Fanoušci museli být spokojeni. Výborně chytal hostům Hanuš, který Radim zachránil od dvouciferného přídělu. Další zápas hrajeme opět doma. Doufejme, že jsme si nevystříleli všechen střelný prach.

TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: Nacházíme se pod obrovskou dekou, ze které se nemůžeme vykopat. Navíc se nedokážeme sejít v nejsilnější sestavě. S domácími jsme drželi krok v první půlhodině, kdy po krásném průniku Čábelky středem pole vstřelil branku. Poté jsme odpadli a soupeř převzal iniciativu. I když byl zápas plný tvrdých soubojů, tak se zápas dohrál o jedenácti a bez zranění, což je dobré pro utkání s Libodřicemi.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Kozel [-] , M. Věříš [-] (61. V. Novotný [-] ) , M. Kutil [-] - J. Olexa [-] , R. Hačka [-] - A. Dostál [-] - Z. Vodvářka [-] (78. D. Chvojka [-] ) , J. Robovský [-] (81. S. Šindelář [-] ) , T. Sixta [-] , L. Jelínek [-]

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , J. Vaníček [-] , T. Dejl [-] , O. Exner [-] (79. A. Matouš [-] ) , A. Krutský [-] , O. Doležal [-] (62. I. Procházka [-] ) , J. Ontl [-] , L. Synek [-] (27. D. Hrabal [-] ) , J. Mašín [-] , L. Homolka [-]

ŽK: 68. J. Olexa , 82. T. Sixta , 90. R. Hačka - 21. L. Homolka , 43. J. Ontl , 69. J. Čábelka , 88. J. Mašín .
Hráči zápasu: L. Jelínek , T. Sixta - J. Hanuš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - KUBIČEK Luboš (N), PROCHÁZKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.