Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:30

4.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koblov přišel o dvoubrankový náskok


Branky


0

Po půlhodině hry dal Koblov jednu branku a o chvíli později přidal druhou. Vratimov ale doma nesložil zbraně a dvěmi góly přivedl zápas do remízového konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První utkání v Městském přeboru přineslo dramatický průběh a nezaslouženou dělbu bodů. Od začátku jsme se vrhli na soupeře, který nestíhal bránit naše rychlé protiútoky. Několikrát jsme se po rychlé kombinaci ocitli sami proti brankáři hostů, ale ani jednou jsme příležitosti nedokázali gólově zhodnotit. Neschopnost vstřelit branku u našich hráčů byla do nebe volající a Koblov nás za to potrestal, když po dvou centrech do naší šestnáctky míč propadl až do sítě ( 30. a 36.). Ještě v poslední minutě první půle jsme neproměnili obrovskou šanci a netrefili prázdnou branku.
Do druhé půle vyběhl bojovně naladěný tým. Soupeř znovu těžko odolával našim útokům. Všechnu smůlu protrhl Ondra Adámek v 60. minutě, po kolmé přihrávce obešel i brankáře. V tu dobu náš tlak sílil, v 70. minutě jsme dokonce kopali penaltu, ale i ta zůstala nevyužita. Alespoň bodu jsme se dočkali v 84. minutě po akci po levé straně, centru Tomáše Hudečka, Ondra Adámek napravil penaltový nezdar a vyrovnal. Vítězství jsme málem strhli na svou stranu v nastavení, ale opět jsme přestřelili prázdnou branku.
I tak chci říct, že s výkonem, bojovností i odhodláním otočit nepříznivý stav můžu být spokojen. Hráli jsme pohledný fotbal a zasloužili se o to všichni hráči.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


FC Vratimov B
O. Veselý [-] - O. Adámek [-] , J. Gašman [-] , T. Hudeček [-] , L. Brezula [-] , P. Tylšar [-] , P. Zahradník [-] , M. Obuch [-] , J. Macák [-] , J. Plachta [-] , R. Bandy [-]

TJ Sokol Koblov
M. Twrdý [-] - P. Kučera [-] , L. Masnica [-] , P. Ondračka [-] , A. Orel [-] , K. Staněk [-] , J. Baron [-] , J. Plotica [-] , J. Čečotka [-] , D. Hrazdíra [-] , A. Hlaváček [-]

ŽK: 38. L. Brezula - 68. D. Hrazdíra .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MÜLLER Martin - LANGER Vlastislav, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.