J. Král 22.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan otočil v Polance


Branky


0

V sobotu po obědě jsme vyrazili k utkání 10. kola do Polanky. Cíl byl jediný urvat na hřišti “Béčka“, týmu hrajícího krajský přebor, tři body a potvrdit první místo v tabulce. Chyběli nám stále se uzdravující trenér Pavel Cirkl, dále hrdina utkání s Hošťálkovicemi Jirka Feik a Milan Trávníček. Do brány se postavil Adam Toncar a na levý kraj zálohy Lukáš Tydlačka. Soupeř z Polanky nastoupil s mnoha mladíčky v sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu šlo vidět, kdo bude v zápase týmem, který bude na silný na míči a dobývat bránu soupeře. Ale v prvním poločase to vypadalo spíše, že se Slovan na hřišti hledá. Držení míče bylo jednoznačně na naší straně, hře však chyběl nápad, resp. něco, čím bychom soupeře zaskočili. Zkrátka nebyla to hra, na kterou jsou naši fanoušci zvyklí.

 

Navíc ve 22. minutě přišel trest. Po rozehrané standardní situaci a následném závaru v pokutovém území. Po nedůrazu naší obrany a také troše štestí se míč dostal na zadní tyči ke Královi, který už neměl problém míč uklidit do brány. 1:0.

 

Slovan se stále ne a ne dostat z toho trápení v prvním poločase. Až ve 40. minutě se dostal míč na levé straně k Tomášovi Kaventovi ten poslal střílený centr do pokutového území. Na něj si skvěle naběhl nikým nehlídaný David Trunkát a hlavičkou překonal domácího brankáře. 1:1.

 

Poločasovou přestávku náš tým vzal přesně tak jak měl. Do druhé půle totiž nastoupil úplně jiný mančaft. Se dvěmi změnami jsme vstupovali do druhé půle. Jirku Tomu nahradil Petr Urbánek a Tomáše Kaventu vystřídal Juraj Trebatický. Od prvních vteřin šlo vidět, že Slovan chce být tím týmem, který urve tři body na svou stranu.

 

V 51. minutě to přišlo. Odražený míč se dostal zhruba na třicet metrů k Davidu Trunkátovi, ten napřáhl a nádherná střela zapadla přesně k pravé tyči. Bezmocný brankář domácích s tím nemohl nic dělat. Slovan šel v zápase konečně do vedení. 1:2.

 

Polanka se však nevzdávala a po centru, který přeletěl našeho brankáře, se do vyložené šance dostal Uhlík. Míč však naštěstí pro nás neuklidil do sítě, ale nad břevno Toncarovy brány.

 

Slovan potřeboval třetí branku, která by utkání uklidnila. Dočkal se po nakrátko rozehraném rohovém kopu. David Valenčin poslal do vápna nádherný a hlavně přesný centr, který našel hlavu Lukáše Ciesarika a míč i přes veškerou snahu brankáře skončil v síti. 1:3

 

Když v 88. minutě sudí Novák neodpískal zákrok v pokutovém území na Davida Trunkáta, skončilo velice obtížné utkání výsledkem 1:3. Všechny tři body tak putují k nám na Slovan. Nebyla to výhra jednoduchá, ale o to cennější. Příští týden doma přivítáme Hrušov a určitě budeme chtít navázat na druhý poločas v Polance.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou B
T. Kuča [-] - J. Hadámek [-] , M. Sysala [-] , M. Adamec [-] (30. P. Horvát [-] ) , J. Král [-] , L. Uhlík [-] , E. Nitka [-] , S. Kulig [-] (46. M. Hrabec [-] ) , R. Drulák [-] , L. Kaleta [-] , J. Langer [-]

TJ Slovan Ostrava
A. Toncar [-] - L. Ciesarik [-] (74. P. Urbánek [-] ) , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , L. Tydlačka [-] , T. Kaventa [-] , D. Valenčin [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

ŽK: 35. P. Horvát , 47. L. Kaleta , 63. L. Uhlík , 68. M. Hrabec - 21. A. Toncar , 73. L. Ciesarik .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - KŘIŽÁK Ivo, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.