2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotětov porazil Kněžmost o dvě branky


Branky


0

Jak vypadalo utkání z pohledu domácího týmu Chotětova?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastupoval po 14 dnech bez soutěžního utkání (utkání v Rejšicích bylo odloženo) proti velmi silnému soupeři, kterému se mimochodem v novém ročníku soutěže OP velmi dobře daří a drží se dlouhodobě na třetím místě tabulky.


Přesto našemu týmu velela povinost v domácím prostředí naplno bodovat.
V prvních patnácti minutách však naši hráči nebyli dostatečně aktivní a nechali více hrát svého soupeře, v jehož řadách je dost zkušených fotbalistů, kteří se snažili díky přímočarým atakům ohrozit naši branku, naštěstí pro nás tyto protiútoky nedokázali hosté efektivně zužitkovat.


Poté se hráči domácích konečně "zahřáli" na provozní teplotu a svým rychlým pohybem a aktivitou rozhýbali i soupeřovu obranu a postupně si vytvářeli herní převahu.
Tuto poprvé zúročil po centru Nežerky z levé strany pohotově Pečenka, který centr šikovně poslal "z první" za záda hostujícího gólmana - 1:0. 
Další šancí po přihrávce O.Součka ve velkém vápně pohrdnul Kořínek.


Až ve 30.minutě jsme se dočkali zaslouženého zvýšení skóre, které zajistil pohotovou střelou taktéž z prostoru šestnáctky Rusiňák.

 


Ten samý hráč ještě do poločasu protáhl z přímého kopu brankáře hostí, který vytáhl jeho umístěnou střelu těsně nad břevno své svatyně.

Začátek druhého poločasu se hrál oboustranně vyrovnaný fotbal, hosté se snažili o rychlé protiútoky zejména prostřednictvím dlouhých nakopávaných balonů za naši obranu, jeden z takovýchto centrů skončil těsně nad břevnem domáci branky. Taktéž známý střelec hostujícího týmu Beran se několikrát snažil dalekonosnou střelou ohrozit našeho gólmana Ulmana, ale žádný z jeho pokusů se naštěstí pro náš tým neujal.

 

Naopak naši hráči postupně přebírali iniciativu a v dalších fázích zápasu se i po prostřídání sestavy (zdravotní problémy Vrány, Kořínka a z důvodu udržení aktivity domácích) snažili udržet soupeře v bezpečném prostoru.


V cca 70.minutě po rychlém protiútoku domácích a precizní přihrávce Pečenky pohrdnul navýšit skóre zápasu M.Souček, když poslal svou střelu z blízkosti soupeřovy branky vedle levé tyče.   
Naši hráči ale i tak dotáhli dvougólové vedení s přehledem do vítězného konce a připsali si další důležité tři body.

K dalšímu zápasu zajíždíme v sobotu (začátek zápasu od 14.00 hod.) na půdu Kostelního Hlavna, které je i přes současné postavení v tabulce v domácím prostředí velice nepříjemným soupeřem.

Přijeďte nás proto v hojném počtu povzbudit.

autor: Jaroslav Souček



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - P. Kozák [-] , L. Kořínek [-] (65. T. Koníček [-] ) - M. Nežerka [-] , J. Vrána [-] (72. P. Kern [-] ) - M. Rusiňák [-] - O. Souček [-] (70. R. Procházka [-] ) , J. Pečenka [-] , P. Beneš [-] , M. Souček [-] , M. Chupík [-]

Sokol Kněžmost
J. Moc [-] - J. Macek [-] (72. K. Matějka [-] ) , J. Šrytr [-] , L. Kastner [-] , D. Prokůpek [-] (62. J. Hybner [-] ) , J. Zajíček [-] , A. Bednár [-] , Z. Chlup [-] , J. Beran [-] , T. Beran [-] , J. Vokál [-]

ŽK: 39. T. Beran , 60. D. Prokůpek , 68. Z. Chlup .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Petr - KUBA Michal, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.