1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč veze z Krakovan dva body


Branky


0

Po bezbrankovém poločase poslal do vedení domácí krátce po přestávce zkušený Antoš, ale nová posila v dresu hostů, Královský, dokázala dvanáct minut před koncem srovnat. Druhý bod si po penaltách (2:3) připsali hosté a cesta domů byla jistě veselá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodní pětiminutovce se hosté jen bránili

Předzápasové komentáře trenérů ukazovaly na drobnou nejistotu, co od zápasu očekávat. Domácí lodivod Vlastimil Chlád si uvědomuje, že po skončení Romana Tlučhoře museli trochu překopat herní styl a se třemi novými tvářemi v týmu si hra musí více "sednout" a dodal: "Nevíme, co od soupeře očekávat." Hostující Jiří Mašata měl připravenou opatrnou taktiku: "Běžně nechceme hrát nějaký beton, nemáme to v mužstvu zakořeněné, ale je to první utkání v OP. Přijeli jsme s respektem."

 

Úvodní pětiminutovka ale vypadala, že hosté si přijeli pro body. Nasunuli se před Douděrovu bránu a získali celkově čtyři rohové kopy, které se snažili rozehrávat na vysokého Lukiče. Domácím se podařilo ubránit a postupně se z tlaku vymanili. Získávali územní převahu a vytvářeli si i šance. Největší z nich neproměnil Sixta, který postupoval na Kosprtovu bránu ze strany a svojí střelu namířil ale mimo tyče.

 

Poločasový stav 0:0 byl pro domácí zklamáním.

Z ojedinělé šance vyrovnal Královský

I druhý poločas se odehrával v režii Krakovan. A hned po čtyřech minutách se radovali z vedení. Jiří Antoš převzal přihrávku od Olexy, proháčkoval se podél lajny a z velkého úhlu trefil přesně - 1:0. O chvilku později měl Antoš další gólovku, ale tentokrát se neprosadil.

 

Nadále pokračovala nátlaková hra domácích, ale navýšení náskoku se nepodařilo, protože všechny náznaky šancí k brance bohužel nevedly. Naopak přišel v osmasedmdesáté minutě ojedinělý protiútok Dobráče. Hosté vyhráli souboj na půlící čáře, po několika kombinačních přihrávkách přišel pas do křídla na nabíhajícího beka, který zpětnou přihrávkou našel Pavla Královského a ten trefil přesně k tyči - 1:1.

 

Další průběh už žádné branky nepřinesl a o bonusovém bodu se rozhodovalo v penaltách.

Hosté trefovali pentle lépe

V této dovednostní soutěži si lépe vedli hosté, kteří si připsali druhý bod za penaltový výsledek 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Měli jsme spoustu šancí nebo spíš pološancí, ale dali jsme jen jeden gól, což nás nakonec mrzelo. Hosté totiž ve druhé půli z ojedinělé akce dokázali vyrovnat. Je to pro nás ztráta v domácím prostředí. Letos bude okres našlapanej, příští zápas máme v Nučicích. Chtěli bychom ztracené body získat zpět.

Sokol Dobré Pole
Jiří Mašata, trenér: Do prvního utkání v okresním přeboru jsme si připravili spíše defenzivní taktiku. Nechceme se takto prezentovat, ale potřebovali jsme si "naladit noty" na okres. Aby kluci viděli, že je to rychlejší, že není tolik času. Nebyli jsme také úplně kompletní, ale na to se vymlouvat nechceme. Ale nakonec velká spokojenost za dva body.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - Z. Vodvářka [-] , L. Tlučhoř [-] , J. Olexa [-] , R. Hačka [-] (75. J. Pospíšil [-] ) - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] (82. J. Špinka [-] ) , J. Antoš [-] -

Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Beránek [-] , O. Štefančík [-] , D. Špička [-] , M. Lukič [-] (72. T. Jícha [-] ) , P. Královský [-] , M. Neveselý [-] , O. Štika [-] , P. Varyš [-] , J. Žirovnický [-] , J. Flieger [-]

ŽK: 59. J. Olexa , 71. J. Antoš - 40. P. Varyš , 76. J. Flieger .
Hráči zápasu: J. Flieger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - KUBIČEK Luboš (N), VAVŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.