0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové posily dovedly Plaňany ke třem bodům v Tuklatech


Branky


0

Poslední pětiminutovka první půle přinesla dvojnásobnou radost pro hosty po gólech Beníška a Hrstky. Prvně jmenovaný přidal krátce po pauze svůj druhý gól a o zápase bylo rozhodnuto.

 

Autorka fotografií: Jana Jamborová

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly až v závěru poločasu

"Do utkání s nováčkem soutěže vstupujeme s pěti "nováčky" v plaňanském dresu", uvedl před zápasem hostující trenér Tomáš Kučera a dodal: "Čekáme nepříjemného a běhavého soupeře, který bude chtít svou obnovenou domácí premiéru v OP, využít ve vítězství."

 

Jeho slova se potvrdila. Úvodních zhruba dvacet minut byl k vidění neurovnaný fotbal s množstvím osobních soubojů, ale domácí nic vymyslet nedokázali a příležitosti hostů byly pouze náznaky útočných šancí. Od pětadvacáté minuty ale postupně převzali taktovku utkání Plaňanští a zvýšenou převahu korunovali brankami Beníška a Hrstky - oba premiérové góly v plaňanském dresu. Ve třiatřicáté minutě navíc musel hřiště opustit domácí forward Jambor, což bylo hodně znát na útočné aktivitě Čechie.

 

 

Nejprve T. Freund vybojoval míč při napadání soupeře, předal Konůpkovi, který přešel přes dva obránce do vápna. Jeho střela se otřela o břevno a dobíhající Martin Beníšek dorazil balón do brány - 0:1. To do konce poločasu zbývaly již jen minuty a přesto hosté skórovali podruhé. Po kombinaci uprostřed hřiště vysunuli hosté Marka Hrstku, který za pomoci teče domácího obránce zvýšil na 0:2.

Beníšek rozhodl o konečné podobě výsledku

Vstup do druhé půle našel domácí v nedbalkách. Hned po osmi minutách hry dokázal Pazdera střelu z vápna jen vyrazit do prostoru penalty, kde ho z voleje napálil Martin Beníšek za jeho záda - 0:3. O zápase bylo prakticky rozhodnuto. Domácí se sice před vlastními fanoušky snažilo i nadále o zvrat, ale zahrozili pouze dvěma závary, ze kterých se nic neurodilo. A protože i Plaňanští své šance zahodili - Klucska napálil míč po centru M. Freunda až do Úval a Hrstka sám na vápně přestřelil - vydržel tento stav až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího Löweho.

 

Domácí tak úvodní body nezískali a Plaňanští ukázali, že se s nimi letos musí vážně počítat. Doplnění kádru se jim podařilo a budou nebezpeční pro každého soupeře.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Do zápasu jsme vstupovali s respektem k soupeři, věděli jsme, že Plaňany posilovaly zvláště do ofenzivy. Na druhou stranu jsme chtěli dobře bránit a využívat rychlé protiútoky a poprat se o první body. Náš výkon nebyl špatný, ale vše se změnilo potom co musel odstoupit David Jambor. Soupeř vyhrál naprosto zaslouženě, jen mě mrzí, že jsme jim to hodně ulehčili, ale pokud se vyvarujeme individuálních chyb a budeme na sobě dál makat, tak bychom body měli sbírat. Bohužel na první kolo jsme nebyli kompletní a na druhé kolo budou chybět minimálně 3 hráči základní sestavy, ale naštěstí máme široký kádr a zatím je tréninková morálka dobrá, uvidíme jak to bude pokračovat.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Z naší strany poctivý výkon, který byl podložen v některých částech utkání i fotbalovostí. Domácí jistě budou minimálně doma všem nepříjemným soupeřem, ale po zranění svého útočníka prakticky nebezpeční nebyli. A nás čeká v příštím kole derby v Radimi!!



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - D. Procházka [-] , R. Nešpor [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] - L. Blaščok [-] (73. [-] ) , L. Martinec [-] , J. Halgaš [-] (85. D. Pacovský [-] ) , M. Kotala [-] (51. L. Werbynský [-] ) - D. Jambor [-] (33. D. Bazal [-] ) , J. Vondráček [-] (58. V. Lachman [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Konůpek [-] (85. P. Málek [-] ) , A. Schwarz [-] , M. Švehla [-] , J. Klucska [-] , T. Freund [-] (73. K. Hanzálek [-] ) , M. Freund [-] , M. Hrstka [-] (68. J. Andrašík [-] ) , P. Brecík [-] , M. Beníšek [-] (88. M. Jambor [-] ) , M. Češner [-] (71. M. Grulich [-] )

ŽK: 23. D. Procházka , 75. L. Martinec - 44. M. Hrstka , 55. T. Freund .
Hráči zápasu: J. Vébr - M. Beníšek , M. Hradecký .
Počet diváků: 88.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.