Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatická přestřelka v závěru dospěla do remízy


0

Domácí borci šli do kabin s hubeným jednobrankovým náskokem. Gólové hody ale připravili hráči do druhého poločasu a domácí zachraňovali bod dvě minuty před koncem. Nakonec získali dva po úspěšně provedené dovednostní soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzíva hostů slavila úspěch

Defenzívně postavený tým hostů z Peček se od počátku zápasu výborně bránil a vyrážel do nebezpečných protiútoků. Přestože nakonec padl v prvním poločase jen jeden gól, bylo k vidění nekolik zajímavých gólových situací před oběma brankami. Bohužel ani jednomu týmu se nedařilo protlačit míč do sítě.

 

Ve třicáté osmé minutě se nadechl k individuální akci dosavadní nejlepší střelec soutěže, David Janouch a protrhl střeleckou smůlu zápasu - 1:0. To bylo do poločasu vše a do kabin odcházeli spokojenější domácí borci.

 

 

O tři body přišly Pečky až v závěru

"Druhý poločas chceme začít aktivně", viděl šanci svého týmu kapitán Michal Modrovič. Jenže hned po třech minutách přišla chyba, nedorozumnění gólmana se stoperem a Michal Štefančík měl snadnou úlohu - 2:0.

 

Tento gól ale hosty nezlomil. Po deseti minutách ztrácí domácí míč, ke slovu se dostal Štěpán Růžička a snížil na 2:1. Domácí si ale vzali dvougólové vedení zpět. Po zákroku na Hybnera kopali domácí pokutový kop. Přestože hosté mocně protestovali, David Janouch trefil přesně - 3:1.

 

Hosté pozměnili rozestavení a bojovali o další gólový úspěch. A dostavily se hned tři. Po rychlém protiútoku se prosadil Michal Macháček - 3:2. V jedenaosmdesáté minutě srovnal stav po rohovém kopu Michal Modrovič - 3:3 a sólová jízda Tomáše Jedličky přivedla Pečky v závěru zápasu nečekaně do vedení - 3:4.

 

Domácí o body přijít ale nechtěli. V posledních minutách vrhli vše do útoku a dočkali se v poslední minutě. Po přesném centru Bečvaříka a prodloužení hlavou Štefančíka k velké radosti domácích fanoušků Zdeněk Čechák vyrovnal na konečných 4:4.

Jevany berou alespoň dva body

Na pokutové kopy vyhráli domácí borci v poměru 4:2 a bonusový bod zůstává v Jevanech.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, vedoucí týmu: Domácí zápas s velmi dobrým týmem Peček přinesl vše, co může okresní přebor nabídnout. V první půli se hrál oboustranně velmi rychlý fotbal a obrany pracovaly velmi dobře. Postupně jsme si vypracovali náskok, o který jsme ale v závěru přišli a soupeř šel dokonce do vedení. Poslední slovo měl však náš tým. Ke slovu přišly pokutové kopy, při kterých jsme měli přesnější mušku my. Nutno dodat, že tým Peček je na sezónu velmi dobře připraven a dle mého názoru bude favoritem okresního přeboru.

AFK Pečky
Michal Modrovič, kapitán týmu: Do utkání jsme vstoupili s defenzivní taktikou s rozestavením 4-2-3-1 s cílem chodit do rychlých brejků, které se nám první poločas docela dařily, ale bohužel jsme žádnou nadějnou situaci nedokázali zužitkovat. Nakonec to byl ale parádní výkon. S bodem jsme nakonec spokojeni, myslím, že budeme jeden z mála týmů, kdo dokázal v Jevanech bodovat. Jsem rád, že se utkání obešlo bez vyloučení, i když k tomu měl rozhodčí možnosti na obou stranách. Hráčem utkání pro mě byl Tomáš Jedlička, který byl podpořen týmovým výkonem.



Sestavy


FC Jevany
F. Jásek [-] - J. Bečvařík [-] , J. Chaloupka [-] , Z. Čechák [-] - D. Končický [-] , M. Štefančík [-] , J. Novák [-] , T. Novák [-] , P. Krákora [-] (68. M. Ravizza [-] ) - M. Hybner [-] , D. Janouch [-] -

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - J. Konůpek [-] , T. Plaček [-] , M. Modrovič [-] , J. Lindner [-] - M. Macháček [-] , J. Králík [-] , T. Křivský [-] (58. M. Materna [-] ) , Š. Růžička [-] (68. Š. Růžička [-] ) , T. Holub [-] (75. M. Štégl [-] ) - T. Jedlička [-] -

ŽK: 57. M. Hybner , 63. P. Krákora , 88. T. Novák - 55. T. Holub , 62. M. Macháček , 71. T. Jedlička , 78. M. Modrovič , 88. J. Králík .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.