2:1
(1:0)
62. P. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podnecký rozhodl o výhře domácích minutu před koncem z penalty a Lukáš Lanc složil funkci


Branky


24. M. Hanousek , 89. T. Podnecký (p.) - 62. P. Sova
0

Červenopečečtí měli hosty na lopatě, ale nedokázali si výhru pojistit. Přišlo vyrovnání a strach o body. Nakonec rozhodla penalta o bodech pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas okořenil gólem Hanousek

Reportáž připravil trenér Č. Peček, Pavel Pospíšil.

 

Začátek nám dnes vyšel dobře už v páté minutě jsme mohli jít do dvougólového vedení, ale ani Rauch ani Hendrych nenaložili se svými možnostmi ideálně. Červenopečecká obrana v první půli nenechávala libodřickým moc prostoru, a tak většina akcí našeho soupeře končila už před vápnem. Oboustranně nezáživnou pasáž ukončil Matěj Hanousek, když nenápadnou střelou k tyči překvapil hostujícího brankáře a poslal domácí do vedení - 1:0. To nám dodalo sebevědomí a zlepšili jsme i mezihru. Do poločasu si už žádný z týmů větší šanci nevypracoval. 

T. Podnecký udržel nervy a rozhodl

Ve druhé půli změnili Libodřičtí rozestavení a byli přeci jen nebezpečnější než v první půli, na druhou stranu byl větší prostor pro rychlé protiútoky domácích hráčů. V šedesáté minutě sám proti brankáři neproměnil svoji šanci Hendrych a přesně podle hesla nedáš dostaneš jsme prakticky z protiútoku inkasovali. Za vápnem se našim obráncům otočil nejnebezpečnější hráč Libodřic Pavel Sova a ostrou přízemní ranou překonal Hanzla. A bylo srovnáno - 1:1.

 

Hned po rozehrání jsme si mohli vzít vedení zpět, ale Bulíř trefil pouze tyč. Pak jsme měli dvakrát štěstí, když nás zachránilo břevno. Poprvé při rohu a následné hlavičce, podruhé pět minut před koncem po trestném kopu z 20m. Před trestným kopem byl faulovaný v úniku Sova a Pěkný nasměroval míč pouze do břevna.

 

Rozhodnutí přišlo v samém závěru. Dvě minuty před koncem neproměnili domácí další možnost po závaru před brankou soupeře, ale po následném rohu zahrál Škopek rukou a pískala se penalta. Tu s jistotou proměnil Tomáš Podnecký - 2:1.

 

Č. Pečky tak získaly první body do tabulky a na poslední místo poslaly právě svého dnešního soupeře z Libodřic, pro které je toto postavení určitě nelichotivé.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Dnes jsme sledovali vyrovnané utkání, kde Libodřice sice více drželi balón, my naopak měli více gólových možností. Ve třetím podzimním utkání jsme tak získali první tři body, ale pořád máme co zlepšovat.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Při vší úctě k soupeři, tentokrát jednooký porazil slepého. Domácí nepředvedli žádný zázrak, ale náš tým se přizpůsobil jejich hře. Bylo to hrozné, k nekoukání. Důvodem může být i to, že málo trénujeme. Já sám nestíhám kvůli časovému vytížení tréninky a to není dobře. Proto jsem po zápase položil funkci trenéra. Rád vypomůžu, když to bude třeba, ale mužstvo od příštího zápasu povede Vláďa Zelinka.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - M. Šourek [-] , J. Přiklopil [-] , R. Panic [-] , P. Podnecký [-] - Z. Bulíř [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-] - M. Hendrych [-] (66. J. Kubelka [-] ) , M. Převrátil [-] (74. J. Svoboda [-] ) -

FK Libodřice
M. Kolář [-] - A. Baško [-] , P. Škopek [-] , F. Šafránek [-] , R. Medlen [-] (46. M. Hovorka [-] ) - P. Sova [-] , L. Pohanka [-] , P. Pěkný [-] , P. Heverle [-] - M. Pánek [-] (60. ) , J. Košík [-] (76. P. Skočdopole [-] ) -

ŽK: 49. M. Šourek , 65. R. Panic , 80. J. Přiklopil - 52. A. Baško , 67. M. Hovorka .
Hráči zápasu: T. Podnecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bláha Milan - POSPÍŠIL Ondřej (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.