Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick Macháčka rozhodl derby


Branky


0

Ostře sledované derby, na které přišlo stopadesát diváků, rozhodli pro sebe jasně domácí borci. Definitivní potvrzení výhry přišlo ale až v poslední desetiminutovce. Podívat se můžete i na fotky, jejichž autory jsou Ivo Procházka a Ivan Králík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sto padesát diváků bylo zvědavo na výkon týmů

Radimští po sestupu do okresního přeboru sehráli v minulém kole derby proti Plaňanům. V tomto kole zajížděli na opačnou stranu k derby, které se několik let nehrálo. Čekal je tým AFK Pečky, který je v této sezóně favoritem na přední příčky a prověření od týmu loni "B" třídního slibovalo zajímavou konfrontaci.

 

V první polovině zápasu se odehrávala taktická bitva. Hrál se oboustranně opatrný fotbal, který diváky příliš do varu nepřiváděl. Gólových šancí se v prvním poločase neurodilo a tak jediný gól padl z pokutového kopu, který po faulu hostující obrany proměnil Michal Macháček - 1:0.

 

Do konce poločasu se jiný střelec nenašel a oba trenéři měli určitě mnoho na srdci, co chtěli hráčům říct. O něco složitější úlohu měl domácí kouč Šafránek, který musel navázat na výkony týmu pod taktovkou kapitána Modroviče vzhledem ke své nepřítomnosti v prvních dvou kolech.

 

V závěru hosté odpadli

Ve druhé polovině zápasu postupně začínali mít navrch domácí hráči. Navíc hned po deseti minutách se prosadil hráč minulého kola Tomáš Jedlička a zvýšil na 2:0.

 

Hosté ztráceli půdu pod nohama a borci AFK si vytvářeli šance na zvýšení svého náskoku. Bohužel žádný z jejich pokusů se nevešel mezi tyče a tak hostům stále kynula naděje na zdramatizování zápasu. Jenže k pořádnému ohrožení Hemmerovy branky se nedostávali.

 

K definitivnímu rozhodnutí tak došlo až v poslední desetiminutovce, kdy se dvakrát prosadil Michal Macháček a docílil tak hattricku. Skóre narostlo na 4:0, což tak úplně nevypovídá o dění na hřišti. Domácí byli lepší, ale hostující Viktoria si takový debakl podle hry nezasloužila.

 

V příštím kole se představí oba týmy na domácím hřišti. Pečky přivítají letos bez formy Žiželice a Radim hostí bojovného nováčka z Dobrého Pole.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Derby před velice slušnou návštěvou toho v prvním poločase moc zajímavého nepřineslo hrál se oboustranně opatrný fotbal a tak naše jediná povedená akce znamenala první branku,kterou dal z penalty Macháček. Jinak první poločas byl herně vyrovnaný. Druhý poločas jsme pomalu přebírali aktivitu a začali jsme soupeře přehrávat s tím přišly i šance. Některé šance jsme neproměnili, ale ke konci zápasu jsme se dočkali dalších branek a zaslouženě jsme vyhráli. S prvním poločasem jsem nebyl spokojen, ve druhém poločase jsme již hráli to, co jsem od mužstva očekával a tudíž jsem byl spokojen. Myslím, že Radim postupně ve druhém poločase ztrácela na výkonu a to nám pomohlo nakonec výrazně vyhrát.

TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: V prvním poločase jsme byli důstojným soupeřem a vytvořili si šance ke skórování. V druhém poločasu převzali iniciativu domácí a po našich chybách ovládli zápas.



Sestavy


AFK Pečky
S. Hemmer [-] - M. Macháček [-] , J. Konůpek [-] , T. Plaček [-] , M. Modrovič [-] - T. Holub [-] (46. M. Materna [-] ) , M. Novák [-] (61. T. Křivský [-] ) , J. Králík [-] (70. V. Lukáš [-] ) , J. Lindner [-] - T. Jedlička [-] (86. M. Štégl [-] ) , Š. Růžička [-] (61. Š. Růžička [-] ) -

TJ Viktoria Radim
V. Arnold [-] - J. Čábelka [-] , J. Mašín [-] (61. P. Škopek [-] ) , L. Synek [-] , J. Ontl [-] - O. Exner [-] (46. P. Král [-] ) , J. Vaníček [-] , M. Ružinský [-] (76. A. Krutský [-] ) , T. Dejl [-] - M. Kaše [-] (70. O. Doležal [-] ) , I. Procházka [-] (80. T. Soukal [-] ) -

ŽK: 48. J. Konůpek , 66. J. Králík - 35. J. Čábelka .
Hráči zápasu: M. Macháček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: UHER Jiří - MACHÁČEK Václav (N), PROCHÁZKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.