Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze šlágru kola byla po sedmi minutách jasná záležitost


0

Domácí AFK se pustilo do soupeře hned od začátku a v sedmé minutě svítil na ukazateli stav 2:0. Z celkových sedmi gólů má pět na svědomí útočné duo Růžička - Jedlička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hezky se na to koukalo, konstatoval Petr Šafránek

"V kabině jsem hráčům připomněl, že Žiželice jsou jedním z mála mužstev, se kterým jsme v minulé sezóně nezískali ani bod", uvedl při průchodu na lavičku domácí trenér Petr Šafránek a pokračoval: "Tak to chceme v tomto zápase změnit."

 

A domácí borci si vzali jeho slova k srdci. Na hřiště vlétli jako uragán a jejich fotbal snesl daleko vyšší parametry než jen okresní přebor. Pravdou je, že hosté jim to značně ulehčili, protože nestíhali obsazovat hráče, když se dostali k míči, tak jej zase hodně brzy ztratili a v jejich hře nebyl vidět žádný elán. 

 

První branka přišla již ve třetí minutě, když se prosadil Štěpán Růžička - 1:0. O čtyři minuty později zvyšoval na 2:0 jeho parťák v útočné dvojce Tomáš Jedlička. Akce za akcí se valila na Rokose v žiželické bráně, který fantastickými zákroky držel stále ještě hosty nad vodou. Ale do pětadvacáté minuty přidali další góly Martin Materna - 3:0 a svůj druhý zásah přidal Štěpán Růžička - 4:0.

 

Do poločasu už další branka nepadla, ale domácí diváci museli být po průběhu prvního dějství spokojeni nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou. "Pěkně se na to koukalo", byl spokojen i pečecký trenér Šafránek.

 

 

 

Diváci si přáli desítku

Po pár minutách druhého poločasu dovršil hattrick Štěpán Růžička - 5:0 a s hosty to vypadalo na ručník. Tým Žiželic přes letní pauzu oslabil a hráči, kteří přišli nenahrazují kvalitativně ty, kteří odešli. Ale i hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu, když po čtvrthodině hry druhé půle skóroval Jakub Korčák - 5:1

 

Ale to bylo ze strany hostů vše, naopak domácí postupně navýšili na konečných 7:1 brankami Tomáše Jedličky a Michala Macháčka, hráče uplynulého kola. Diváci se těšili na desítku, ale toho se nedočkali. Některé akce totiž domácí borci nedotáhli do úspěšného konce a mnoho dalších akcí zmařil i přes sedm inkasovaných gólů hostující góman Rokos.

 

"Vyzdvihl bych výkon Štěpána Růžičky st., který byl dlouhodobě nejlepším střelcem v Pečkách, ale nyní se mu střelecky tolik nedařilo. On ale v každém zápase tvrdě dře a proto jsem rád, že dal tři branky a věřím, že se střelecky v dalších zápasech opět najde", potěšilo trenéra AFK Petra Šafránka.

 

 


Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Ve 26. minutě jsme vedli 4-0 a bylo rozhodnuto, protože soupeř neměl kvalitu, aby výsledek otočil. Druhý poločas jsme opět měli fotbalově navrch a soupeře od dvouciferného debaklu zachránil velmi dobrý výkon jejich brankáře a i to, že jsme neproměnili vše, co jsme mohli proměnit. Výsledek nijak nepřeceňuji, protože soupeři odešli nejlepší hráči a to bylo hodně znát. Mě těší kladné ohlasy některých pečeckých fanoušků na fotbal, který jsme předvedli. Jinak kolektivní výkon, takže pochvala všem.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Zápas se mi hodnotí těžce. Domácí byli jasně lepší. Připadalo mi to tak, že sem hráči přijeli s vidinou jasné prohry. Někteří odvedli opravdu hrozný výkon. Byli jsme absolutně bezzubí, navíc jsme se dopustili mnoha individuálních chyb. Na hřišti chyběl i vůdce, hráč, který by hru strhl. Z naší strany to bylo jako když jdou ovce na porážku. Ve druhém poločase to bylo prakticky to samé. My jsme na bránu vystřelili jen dvakrát. Soupeř hrál to, co potřeboval. Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme si uřízli ostudu. Hráli jsme hrozně.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Materna [-] , M. Macháček [-] , J. Lindner [-] , J. Králík [-] , M. Novák [-] (61. M. Štégl [-] ) , Š. Růžička [-] (53. Š. Růžička [-] ) , T. Jedlička [-] , M. Modrovič [-] , T. Plaček [-] , T. Holub [-]

SK Žiželice
L. Rokos [-] - A. Schánel [-] (55. M. Steklý [-] ) , J. Fořt [-] , M. Janata [-] (23. D. Chlupáč [-] ) , J. Korčák [-] , D. Mejvald [-] , L. Bláha [-] , M. Živný [-] , M. Midloch ml. [-] , J. Hruška [-] , M. Bubeník [-]

ŽK: 40. J. Korčák , 55. D. Mejvald .
Hráči zápasu: Š. Růžička , M. Macháček - L. Rokos .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šafránek Jan - MACHÁČEK Václav (N), ŽIVNÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.