Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany přibalily Červenopečeckým na cestu domů jedenáct banánů


Branky


29. D. Janouch (p.) , 35. D. Janouch , 43. D. Janouch (p.) , 45. M. Hybner , 47. J. Popelka , 48. J. Popelka , 52. J. Chaloupka , 65. M. Hybner , 81. D. Janouch , 84. J. Popelka , 86. M. Štefančík
0

Utkání ovlivnila sedmá minuta, kdy byl za oplácení vyloučen hostující Milan Převrátil. Nerozhodný stav drželi hosté téměř celou půlhodinu, ale pak se spustila kanonáda domácích, kde se čtyřmi zásahy září nejlepší střelec soutěže David Janouch. Třemi góly se pak představil navrátilec Jan Popelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převrátil oplácel a pakoval se ze hřiště

Do Jevan, které začaly letošní sezónu výborně a poosily dobře zapadly do týmu, přijel tým Červených Peček. Toto mužstvo ještě loni hrálo nejnižší krajskou soutež, ale v letošním ročníku se zatím příliš nechytili. Naopak, hodně inkasují a když se proti nim postaví celek s nejvyšším počtem nastřílených gólů a v sestavě nejlepší střelec souteže, který má průměr tři vstřelené góly na zápas, tak je čeho se bát.

 

A obraz hry přesně potvrzoval statistiky. Jevanští se do soupeře zakousli a obéhali bránu Hendrychovu bránu. A navíc již v sedmé minutě Milan Převrátil oplácel a nakopl Bečvaříka v přerušené hře a rozhodčí Kvasnička byl nemilosrdný. Červená karta a odchod ze hřiště.

 

Hosté ale i v deseti hráčích dokázali odolávat půlhodiny. Ale pak přišel faul v šestnáctce, proměněná penalta a hosté odpadli. V poslední čtvrthodině lovil Hendrych míč za svými zády ještě třikrát a poločasový výsledek 4:0 byl pro jevanské diváky hodně optimistický.

 

 

 

Jevany si vytvořily přeborový rekord

Ve druhém poločase si domácí otevřeli střelnici a konto soupeře zatížili dalšími sedmi góly. Celkové skóre narostlo na jedenáct branek, což je pro domácí rekordní výsledek v okresním přeboru. Ostrostřelec David Janouch opět navýšil svůj průměr, protože tentokrát přidal čtyři góly a s celkovými třinácti brankami kraluje tabulce střelců. Třemi góly se pak prezentoval v dobrém světle staronový forward Jan Popelka. Dvě branky přidal Martin Hybner a po jedné Jakub Chaloupka a Michal Štefančík.

 

Červenopečečtí si odvážejí debakl a ostudu. Dvouciferný výsledek se v okresním přeboru tak často nerodí. Pečky jsou se třemi body na chvostu tabulky a pokud rychle neposbírají nějaké body, budou mít sestupové starosti. Naopak Jevany se po nedělních výsledcích dostaly do čela přeboru.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, vedoucí týmu: Domácí zápas s týmem Červených Peček jsme začali velmi ofenzivně. Po třicetiminutovém tlaku a neproměnění několika šancí se postavil k pokutovému kopu Janouch, který s přehledem proměnil  a zahájil tím brankostroj. Do konce prvního poločasu jsme přidali ještě tři branky a uzavřeli skóre 4:0. Do druhé půle jsme na hostující tým nastoupili  s ještě větší útočnou aktivitou a skóre začalo narůstat. Č.Pečky se jen bránily a přály si brzký konec zápasu. Náš útok se opravdu činil a naše vítězství 11 : 0 je rekordním v okresním přeboru. Hráčům děkuji za předvedený výkon.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Dnešní utkání nemá smysl hodnotit. Vlastní nedisciplinovaností jsme se připravili o možnost bojovat o dobrý výsledek, když už od páté minuty jsme hráli o deseti po vyloučení Převrátila. První půlhodinu jsme ještě odolávali, ale pak si domácí hráči otevřeli střelnici a skóre v jejich prospěch utěšeně narůstalo. Nám nezbývá než na tento zápas co nejrychleji zapomenout a připravit se na další týden.



Sestavy


FC Jevany
V. Češner [-] - Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , J. Chaloupka [-] (64. D. Matas [-] ) , J. Novák [-] - D. Končický [-] , M. Ravizza [-] (46. F. Jásek [-] ) , M. Hybner [-] , M. Štefančík [-] - J. Popelka [-] , D. Janouch [-]

FK Červené Pečky
M. Hendrych [-] - M. Šourek [-] (44. T. Charouzd [-] ) , R. Panic [-] , J. Přiklopil [-] , T. Koubský [-] - T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , M. Hanousek [-] , Z. Bulíř [-] - J. Kubelka [-] , M. Převrátil [-] -

ŽK: 7. J. Bečvařík , 31. M. Hybner , 74. J. Novák - 8. M. Šourek , 29. T. Koubský . ČK: 7. M. Převrátil .
Hráči zápasu: J. Chaloupka , J. Bečvařík , D. Janouch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - LAHODA Jan (N), POSPÍŠIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.