4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobropůl v devíti už odolávat nedokázala


Branky


0

Do utkání nastoupilo jen deset borců Dobrého Pole. Přesto drželi vyrovaný stav a dokázali i ohrozit soupeřovu bránu. Jenže po půlhodině hry se zranil Ondřej Štika a domácí této přesilovky dokázali rychle využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po zranění Štiky dohrávali hosté už jen v devíti

"Je to dneska špatné", naznačili už před výkopem trenéři Dobrého Pole a dodali: "Přijeli jsme jen v deseti hráčích. Dva jsou pracovně mimo, čtyři zranění a z našeho malého kádru zbylo torzo. Ale zkusíme bojovat."

 

A to se jim docela dařilo. Úvod utkání byl bojovný z obou stran a také důrazný. Ale hrálo se jen mezi vápny a do šestnáctek létalo jen pár centrů, které nenašly adresáty. V osmé minutě se odhodlal ke střele Exner, střela byla zblokovaná a dostala se do křídla k Mašínovi, který centrem našel Kašeho. Jeho hlavičkové zakončení ale bylo špatné. Další zakončení, tentokrát z hlavy Vaníčka bylo tečované přímo do rukavic Neveselého. Na druhé straně pelášil Olah, prosmýkl se kolem obránce, ale ten mu stačil ještě míč vypíchnout na roh.

 

První gólovka přišla až ve dvacáté druhé minutě. Exner si křikl "kříž" a Mašín ho našel přesně. Exner srazil míč na Kašeho, který v gólové pozici pálil dobře, ale ještě lépe zakročil Neveselý. Následovaly nepřesné střely Kašeho a Ontla. Hosté měli šanci po trestném kopu, kdy Štika posílal míč před branku na teč, ale nikdo z jeho spoluhráčů na balón nedosáhl. Za domácí obranu se prosmýkl také Olah, ale jeho střela z úhlu nenašla cíl.

 

Ke slovu přišli opět domácí. Hlavička Mašína na přední tyči mířila nad bránu. Ve třicáté šesté minutě si dováco konečně mohli zakřičet gól. Dlouhý nákop na hostující branku stíhali Exner s Vaníčkem, Štefančík si neporozumněl s Neveselým a míč se vykulil doprava přímo ke kopačkám Jana Vaníčka - 1:0. Trochu smolný gól pro hosty, ale v devíti se bodovat nejspíš nedá. To už hosté hráli oslabeni o Ondřeje Štiku, který si zřejmě natáhl sval a přidá se tak na marodku Dobráče.

 

Krásnou akci předvedli domácí a vedla k dalšímu gólu. Synek potáhl míč, prostrčil českou uličkou na Exnera, který krásnou přihrávkou podél branky oslovil Jana Vaníčka  - 2:0. Třetí gól mohl přidat Doležal, ale po krásném průniku Vaníčka a jeho nezištné přihrávce mířil sám před bránou daleko mimo. I přesto se domácí dočkali třetího gólu. Po rohovém kopu mířil hlavou k tyči přesně Ondřej Doležal a napravil tak své předchozí selhání - 3:0.

 

 

Viktoria zvolnila a zápas se jen dohrával

Viktoriáni pod vidinou snadného úspěchu vstoupili do druhého poločasu velice vlažně. V jedenašedesáté minutě přidal Tomáš Dejl po vyšachování hostující obrany čtvrtý gól - 4:0 - a zbylých třicet minut se čekalo na závěrečný hvizd. Hosté už neměli síly na protiútoky a domácí své akce překombinovávali a střely z dálky neměly správný kalibr.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: V prvním poločase jsme nabídli kvalitní fotbal se třemi brankami. Hosty jsme k ničemu nepustili a soustředili se na to, abychom branky vstřelili. Do druhého poločasu jsme vstoupili uspokojeni výsledkem, proto hra nebyla vůbec kvalitní. Nicméně tři body, které jsme potřebovali jako sůl, jsme získali.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Do zápasu jsme nastoupili pouze s deseti hráči, do branky se navíc musel přesunout Neveselý, který poslední zápasy nastupuje převážně v poli. Taktika tedy byla jasná, chtěli jsme zhustit střed hřiště, zodpovědně bránit a pokusit se útočit z brejků příp. standardních situací. To se nám dařilo až do 35. min. kdy neodvrátil balon za obranu Štika a domácí šli do vedení. Ten samý hráč utrpěl v souboji zranění, kvůli kterému musel odstoupit, zbytek zápasu jsme tedy dohrávali o devíti. Domácí toho do konce poločasu využili ještě dvakrát. Druhý poločas jsme chtěli dohrát s co nejméně inkasovanými brankami a nezbývalo nám nic jiného než vytvořit blok před velkým vápnem a pouštět domácí většinou ke střelám z dálky. Inkasovali jsme už pouze jednou. Pozitivní je, že kluci i za stavu 3:0 a vědomím, že budeme dohrávat o devíti, chtěli hrát a bojovali až do konce.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Čábelka [-] , L. Synek [-] , J. Ontl [-] , J. Mašín [-] - J. Vaníček [-] , M. Ružinský [-] (70. T. Soukal [-] ) , M. Kaše [-] (67. A. Krutský [-] ) , T. Dejl [-] - O. Exner [-] (65. P. Škopek [-] ) , O. Doležal [-] -

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , F. Krejčí [-] , O. Štika [-] - D. Špička [-] , V. Olah [-] , P. Královský [-] , R. Valenta [-] - J. Žirovnický [-]

ŽK: 5. T. Dejl - 32. F. Krejčí .
Hráči zápasu: J. Vaníček - M. Neveselý .
Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.