Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou penaltách byl v sedmdesáté minutě vyrovnaný stav


Branky


39. O. Štefančík (p.) , 76. T. Kušta , 83. R. Hurt - 70. D. Kočí (p.)
0

Domácí šli z penalty do vedení, ale ve druhé půli hosté také z penalty vyrovnali. Čtvrt hodiny před koncem ale po nedorozumění strhl vedení na stranu Dobráče Kušta a pojistku přidal Hurt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecky se prosadil pouze Štefančík z penalty

Na hřišti Dobrého Pole se představily dva týmy, které potřebovaly bodovat. Nučickým vyšel náramně zápas minulého kola, kdy přehráli Plaňany a na tomto výkonu chtěli postavit svoji dnešní hru. Dobré Pole po zisku dvou bodů v prvním kole další zápasy prohrálo a tak tým Nučic mohl být šancí, jak získat další body.

 

První poločas byl opticky vyrovnaný, obě mužstva si dokázala připravit gólovky, ale proti byli gólmani. Domácí Kušta trefil již v desáté minutě břevno Krutského brány. Na druhé straně si Kosprt poradil s dalekonosnou střelou a zvládl zákrok i proti dorážce.

 

Ve velké šanci se ocitl v závěrečné čtvrthodině první půle Špička, ale po centru ze strany netrefil na malém vápně ideálně míč. Branky se diváci dočkali až pět minut před přestávkou. Valenta dostal krásný míč do uličky, balón si postrčil do šestnáctky a v souboji byl faulován. Penaltu s přehledem trefil Ondřej Štefančík a otevřel účet zápasu - 1:0.

 

 

 

 

Hosté přidali na obrátkách, ale v závěru inkasovali z brejků

Do druhého dějství vstoupili aktivně hosté. Zatlačili hráče Dobrého Pole před jejich šestnáctku, ale ti je do velkých šancí moc nepouštěli a soustředěně bránili jednogólový náskok. Přesto se dokázal nučický Kubalík prosadit přes bránícího Fliegera, ale míč po jeho střele pouze olízl tyčku Kosprtovy brány.

 

V sedmdesáté minutě přišla penaltová šance pro hosty. Flieger v dalším z mnoha soubojů s Kubalíkem fauloval a nařízený pokutový kop proměnil Dominik Kočí - 1:1. Tlak hostů trval i nadále, ale ve snaze o rozhodnutí zápasu nechávali vzadu prostor pro brejky Dobráče. 

 

Po jednom z dlouhých nákopů se špatně domluvil nučický stoper s gólmanem, Tomáš Kušta míč vypíchl a poslal jej do sítě - 2:1. Hřebíček do nučické rakve pak zatloukl Roman Hurt, který předvedl individuální akci přes polovinu hřiště, kdy obešel tři hostující statisty a pod rukama Krutského trefil pojistku tří bodů - 3:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Hodně důležitý zápas jsme zvládli. Prosadili jsme se před koncem poločasu z penalty po podražení Valenty. V druhém poločase nás Nučice zatlačily a byla z toho šance Kubalíka, který trefil tyč, jinak hosté hrozili hlavně z centrovaných míčů. V 70. minutě hosté srovnali z penalty. Rozhodnutí přišlo po chybě hostí, kdy si obránce Nučic zpracovával vysoký míč pro který si šel i brankář ale Kuštovi se podařilo míč vypíchnout a skórovat. Pojistku přidal po úniku přes půl hřiště Hurt. Musím kluky pochválit za bojovnost a týmový výkon.

TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: Zápas v Dobrém Poli jsme si prohráli sami. Neproměnili jsme tutové šance a v obraně udělali několik hrubek. Dá se říct, že jsme soupeři vítězství darovali. V první půli si obě mužstva vytvořila velké šance, ale bez úspěchů. Domácí šli do vedení po zbytečné penaltě. Druhou půli jsme soupeře dostali pod tlak a daroval nám také penaltový zákrok. Ve snaze uhrát 3 body jsme si vytvořili šance, ale bez úspěchu na skórování. Domácí se dostávali sporadicky do brejku, ale vždy to smrdělo gólem. Jeden jsme si dali skoro sami a při dalším brejku prošel soupeř přes půlku hřiště naší obranou jako nůž máslem a prostřelil Krutského. Prohra je velkým zklamáním.



Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.