1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňanský stroj se zadrhl, oslabené Býchory bodovaly i v deseti


Branky


1

Hosté se dostali brzy do vedení, ale domácí po pár minutách vyrovnali. Když byl Býchorám vyloučen za protesty Marek Chvalovský, zdálo se, že budou mít Plaňanští usnadněnou situaci. Opak byl pravdou a semknutí hosté urvali všechny body pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabené Býchory šly do vedení v poslední minutě prvního poločasu

Plaňany dostaly v minulém kole facku v Nučicích a věřily v napravení dojmu. Proti nim však stál ostřílený soupeř, který loni válel v 1.B třídě. Přesto tomu býchorské výkony zatím příliš neodpovídaly.

 

Po vyrovnané první desetiminutovce zahrávali domácí dva rohy, po nichž si vytvořili drobné závary ale bez gólovky, přišel rychlý kontr hostů. Balón se dostal do křídla na Jakuba Vyhnánka, který si obhodil beka a z úhlu vypálil po zemi přesně na zadní tyč. Míč se od ní odrazil a rozvlnil síť za zády Hradeckého - 0:1.

 

O pět minut později bylo srovnáno. Švehla zahrával trestný kop kousek za hranicí velkého vápna, ale trefiul jen do zdi. Odražený míč putoval do křídla, odkud jej Brecík poslal zpět před bránu. Tam se zjevil osamocený Marek Hrstka a nebyl pro něj problém uklidit míč do sítě - 1:1.

 

Hodně emocí vzbudila jedenadvacátá minuta. Plaňanští rozehrávali další trestný kop ze středového kruhu. Špatnou rozehru zachytili hosté a předvědli další rychlý přechod do protiútoku. Dlouhý nákop nezachytil Češner a Vyhnánek postupoval sám na Hradeckého. Při kličce domácímu brankářovi padá, ale píšťalka rozhodčího mlčí. Protesty přehnal Marek Chvalovský a za vulgární komentář viděl hned červenou kartu.

 

Hosté byli i v deseti fotbalovější, ale dvě gólovky si připravili domácí. Hrstka střílel po rozehraném rohovém kopu mimo tyče a v další šanci, kdy se zblokovaná střela Beníška dostala k volnému Konůpkovi, pálil z výhodné pozice Konůpek těsně mimo.

 

Býchorští stále zlobili, ale centr či střela Lva šla mimo a další střela Vyhnánka byla zblokovaná na roh. Závary před brankou Bergera si připravili i domácí, ale Klucska pálil nad břevno a Švehla přesně do Bergerovy náruče.

 

Další branku přinesly poslední minuty. Chybnou rozehrávku T. Freunda zachytil Lev, ale byl vytlačen do rohu, kde po přiznání Pavola Brecíka (děkujeme za Fair Play) vybojoval roh. Domácí akci odvrátili, ale u autové lajny faulovali. Centrovaný míč z trestného kopu Hradecký vyboxoval jen na kopačky Kedršta, který průnikovou přihrávkou vybídl Petra Chlumského. Ten udělal dva kroky do šestnáctky a prostřelil Hradeckého - 1:2.

 

Plaňany nevyrovnaly, naopak inkasovaly potřetí

Domácí hráči nedokázali překonat obranný val hostů a naopak po dvaceti minutách inkasovali potřetí, když skóroval Martin Zach - 1:3.

 

V samotném závěru pak viděl červenou kartu za protesty i domácí Marek Švehla. Plaňanští tak podruhé za sebou zůstali bez bodů a v Kouřimi to pro ně za týden nebude jednoduché, i když i Kouřimští jsou na tom úplně stejně - ve dvou posledních utkáních bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Z naší strany opět velmi špatný výkon, kdy nám od začátku nevycházelo prakticky nic. Hosté předvedli velmi dobrý a hlavně fotbalový výkon. Neublížilo jim ani vyloučení a celý první poločas kontrolovali hru. Všude jsme byli o krok a hlavně myšlenku pomalejší. Hosté se po pěkném náběhu a křížné střele dostali do vedení, kde jsme po cca pěti minutách dokázali Hrstkou vyrovnat z pološance po nepodařené střele. Místo abychom dohráli poločas, inkasovali jsme po náběhu hráče hostí středem hřiště podruhé... Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, 2x soupeř vykopával z prázdné branky, ale když soupeř střelou těsně za vápnem vstřelil třetí gól, už jsme sílu na zvrat neměli. Zasloužené vítězství hostů.




Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] , M. Freund [-] , J. Kozdera [-] , J. Klucska [-] - D. Konůpek [-] , M. Beníšek [-] , P. Brecík [-] (46. M. Grulich [-] ) , T. Freund [-] (57. K. Hanzálek [-] ) , M. Švehla [-] - M. Hrstka [-] -

TJ Sokol Býchory
J. Berger [-] - Z. Jirkovský [-] , P. Kedršt [-] , L. Lev [-] , J. Vyhnánek [-] , J. Teplý [-] , O. Vaňkát [-] , M. Chvalovský [-] , M. Zach [-] (75. V. Ladýř [-] ) , P. Chlumský [-] , A. Chvalovský [-]

ŽK: 87. M. Švehla - 19. P. Chlumský . ČK: 90. M. Švehla - 21. M. Chvalovský .
Hráči zápasu: J. Vyhnánek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Nepovím František - FREUND Karel (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2017 08:11
Nechápu jak může pískat Plaňany člověk, který je registrován ve Fačru Plaňan!!